underligt

Hej! Jag vet jag vet, men mitt internet har varit helt dött! Jävla trådlöst! Har inte heller haft någon ork till någonting, men kan berätta lite kort om vad som har hänt i helgen...

Fredag: Skulle till skolan, men försov mig... Vaknade lite sent, och sedan spenderade jag resten av eftermiddagen hos min syster som fick hem b.la. sina nya soffor som hon hade beställt. Därför va vi där och hjälpte henne lite. När allting var klart(nästan, för en möbeö va omöglig!), beställde vi hem pizza. Efter de hoppade jag inte i duschen och gjorde en väldigt snabb makeover, för att sedan dra mig ut. Väl ute mötte jag upp ett par kompisar på nivå, för lite förkrök. Efter drog vi oss vidare mot mango, och hade en super duper kväll, som vanligt! :)

Lördag: Vi vaknade upp väldigt sent, och bestämde oss för att rulla hemåt till min mamma vid 4 tiden. Väl hemma hos mamma tog vi bara det lugnt framför tv:n. Eftersom jag skulle jobba dagen efter, och jag redan var trött, bestämde vi oss för att stanna hemma och ha en mysig lördagkväll.

Söndag: Som sagt jobbar jag söndagar, och slutar kl: 17.00. Dagen gick ganska så snabbt och sedan mötte jag upp min syster för att mysa hos henne. Väl hemma hos henne gjorde vi completos, för er som inte vet, så är det som korv med bröd fast större, och man lägger hackade tomater, avocado och majonäs på, de e supergott!! Mätt och belåtet drog vi oss sedan hem för att sova.

Måndag: Vaknade itid för skolan, häpnadsväckande jag vet, thihi. Det var en väldigt kort skoldag, endast två lektioner. Efter det drog jag förbi solariet och sedan hämtade jag upp min vackra systerdotter på dagis, hon ville så gärna. Sedan gick vi och handla för middag, som hon fick välja. Och det blev färdiggrillad kyckling och ris, med majs(hon bara älskar majs!), och får inte glömma efterrätten, glass såklart! Väldigt gott och mättande var det:)

Idag: Jag hittar inte min underbara laddare till mobilen, och den la av mitt i natten, så den ringde aldrig, vilket gjorde att jag inte heller kom upp. Vaknade sedan vid tre tiden, men låg kvar till typ fyra, så jävla skönt! Sedan ringde mamma och sa att hon va på pizzerian med alla och bad mig komma, men eftersom jag har så mycket plugg(läs: orkade inte), så sa jag till henne och bara ta med en sallad till mig. Nu har jag ätit min avocadosallad och är mätt och belåten, och tänkte kolla om internet fungerade, och gissa, jag är inne på grannens thihi, aja men hörs sen eller imorn puss puss<3