sleeping beauty is awakeTro det eller ej, sitter i skolan, har precis slutat min första lektion. Mamma tvingade upp mig, hon visste att jag började tidigt och ville åka med mig. Så här sitter jag nu, jävligt trött(som vanligt) thihi. Idag blir det en väääääldigt lång dag, slutar nämligen halv fyra, utan några håltimmar. VIlket innebär att det är lektion på lektion. Jag kommer komma hem helt död.

Efter skolan tänkte jag faktiskt dra och sola en snabbis. Har inte solat på jätte länge och känner mig jätte blek! Så idag blir det solning efter skolan, och förbi gallerian, måste köpa hem ett par grejer. Vi hörs senare, antingen under någon lektion som är tråkig eller efter när jag sitter hemma. Puss puss så länge:)

sömntuta

herregud vad trött jag har varit, känns som om jag har tjatat om det länge nuu:S... Ne men idag kom jag hem lite tidigare från skolan, jätte trött men kunde inte somna(ovanligt?). La mig på sängen för att somna, medans ja kollade lite på tv, men det hjälpte inte. Sedan kom min underbara lillebror hem och hade köpt choklad till mig. Det är som om han alltid känner på sig när det är tid för att köpa någonting gott, alltid rätt tajming. Anyway, efter sockerkicken blev jag tröttare och somnade trax efter halv fyra, och vaknade precis. Jag hoppas verkligen eran dag har varit mer spännande va min, för där slutade faktiskt min spexiga dag, haha. Men men jag tror nog att jag ska fortsätta sova, känns så rätt just nu.
Puss puss allihoppa<3