Salsa kryssning

Shululululuuuuuuuuuu

Mycket har hänt. Men skit i de, för tyvärr berättar jag inte det. Ska i alla fall på salsakryssningen. Allt är (nästan) packat och klart. Den kommer bli så jääääääääääääävla bra! Ska röjja till MAX! Tar med kameran också ;)

Nästa vecka ska jag börja blogga som vanligt. Jag har varit riks keff på det, jag vet. Men men.. Ny vecka nya tag.

Muuuah hörs

 


ps. I can make your bed rock ;) hahahahhahahaha

Tiden räcker inte till

Sist jag uppdaterade var live från P's 20 års dag. Nu sitter jag här några dagar efter. Som sagt så firade vi henne, va lite berusad. Okej jag va  jävligt berusad! Men jag hade det så jävla bra. Hade verkligen saknat det där. Inte själva alkoholen, utan umgänget. Kvällen var super!!

Igår blev det alkohol igen. Det var nämligen min skiva. Fy fan va bra det va! Jag hade det så jävla kul. Va inte lika berusad med det va nice. Hade alla mina käraste där. De gjorde min kväll.

Idag vaknade jag upp av att de ringde från jobb. Fuck tänkte jag. Ville bara fortsätta sova. Men de som känner mig, vet att jag inte kan somna om. Jävla kärring. Gick upp och kände att jag hade ont i magen, hål i magen på något konstigt sätt. Och det ända botemedlet som finns för det är ju fettig mat. Så va tror ni det blev? Jo en feeeeeeeeeeeeeeeeeeet pizza. MMmmm gott! Efter det blev det en promenad till djuraffären, bebis blev galen. Så jävla skönt väder att det är sjukt! Vi tog en långis och hamnade i "ängen". Min älskling va så lycklig. Hans stimulans.

Nu ska jag fortsätta mysa, fast på sängen. muuah


Love her


Bjuder på den, visst är jag het? HAHAHAHAHA