Mariposa traicionera

Hemma efter en lång dag.
Humor: kall.
Behöver: sova. 
Finner: nostalgi. 

Det händer så mycket och det känns som om jag inte riktigt kan få kontroll om allt. Mycket på jobbet, mios behov, mina behov. Så jävla mycket. En sak ska ni veta. Jag får panik när jag inte har kontroll. Jag är ett kontroll-freak. 

Jobbade idag, som vanligt. Gick väl helt ok. Inte så mycket folk. Ramadan ni vet(jobbar i kista). Käkade lunch med R. Mycket trevligt. Saknat som fan. Fick mig att vara glad en stund iaf. För det har verkligen inte varit min dag idag. Känner att så mycket är så orättvist. Varför händer det? Jobbet brukar få mig att koppla bort. Lyckades inte så bra idag. Men alla har väl sina dagar.

Måste bara berätta en sak till er. Jag tror på karma, det vet ni redan. Allting kommer tillbaka till en. Jag tycker det är så jävla viktigt. Glöm aldrig. Sanningen kommer alltid fram. Vinden vänder. Det du spottar upp, kommer ned igen. Jag förstår inte hur vissa människor kan leva en lögn. De lever som ingenting. Känner ingenting, visar ingenting. Visar bara en bild av deras liv. Deras falska "Hej jag är så hiiiiiiimla lycklig just nu!!!". Men sedan när de är själva, börjar de tänka. Varför gjorde jag såhär? Men lite sent ute kanske. För då du är själv. Det är lätt att hitta någon igen. Det kontrar jag inte. Men det är inte samma sak. För att din själ är någon annan stans. Vissa kan se igenom det och vissa inte. Jag ser rakt igenom det. Det funkar inte. Vakna upp. Sluta ljug för dig själv.