If a man hasn't discovered something he will die 4, he isn't fit 2 live.

Blev bowling igår. Roligt. Framförallt mysigt. Vann en av fyra spel. Hyfsade många strike. Så jag var nöjd. Sedan vare bara hem och lägga sig. Jobbat hela dagen. Rast nu. Ikväll blir det nog också ganska lugnt. Jobbar tills tisdag. Årsschemat börjar nu i maj. Därför blir det lite förändringar. Min valborg kommer alltså vara väldigt lugn. Klagar inte, för att jag älskar det.

Många som ska till Uppsala och salsakryssningen. Eller knullbåten kanske? Vart där en gång i mitt liv och det var den sämsta kryssningen ever. Hemska minnen. Eeuww. Tare inte fel nu. Bara att, de flesta, människorna som åker är sååååå jävla desperata. Tycker bara synd om de. Får fan panik.

Ha en grym valborg. Och drick för mig också. Mwuahhz

 

I'm all yours.


Svettiga Jennife. EEUUW... Blev träning idag. Skönt. Duktigt. Haha. Skulle på lång prommis med Mio men det får bli en annan dag. Blir en vanlig. Ska träffa min älskade och hitta på någonting. Kul. Imorgon jobbar jag långpanna. Som vanligt? hahah..

Hörs  MWUAAAHHZ

Ibland undrar jag.

En kul grej. Eller beror helt på hur man ser på saken. Vad är det för fel på folk? Varför tar man allt förgivet? Människor skiter fullständigt i de människor som de verkligen inte borde. De tar de förgivet. Vakna upp istället. Uppskatta allt du har. För du kan lika gärna vakna en dag och vara ensam. Förlorat något eller någon som du hållt kärt. Gör det innan det är för sent. Wake-up-call?