The Real girl.


Som sagt fyllde min kära storebror år idag. Han är den bästa. Visste ni det? Bästa bästa bästa storebror. Blev en mysig familjedag hos honom med tacos och tårta. Jag kunde lika gärna ha rullat hem. Men istället blev det taxi. Ska dock snart ut med min älskling på långprommis i hopp om att magen går ner. haha.

Jag ska berätta en sak. Jag har alltid varit väldigt nära min storebror. Sedan liten var han min värld. Va efter honom på allt. Tog hand om honom. Va honom till lags. Aah ni förstår. Han har lärt mig alla killgrejer som jag kan. Han tävlade i CS. Vilket gjorde att jag blev besatt(läs:grym) och han lärde upp mig. Han älskade Real Madrid. Ja då vare Real Madrid som gällde. Sedan barnsben. Jag är inte så inne i fotbollsvärlden. Verkligen inte. Ja jag gillar att gå på AIK matcher och tittar även på vissa fotbollsmatcher. Men ingen direkt hobby. Det är killarnas kamp. Men jag har varit "Real" fan sedan liten och det förblir. Men tar det absolut inte seriöst. Jag tycker bara det är så roligt att killar kan bli så frustrerade bara för att man är Real. De är (såklart) Barcelona fans. Men jag har den storebror jag har och det är jag tacksam för. I'm Real, yessir.


Men visst klär det mig? hahahahhaFinaste storebror ever <3Felicidad, eso es lo que tu me das.

 

Igår var jag med tre olika snubbar. Alla tre lika heta. Halvtimme var. Dyrbar tid. Men värt vare. Som fan. Idag ska jag träffa fyra till. Förstår inte hur de kan vara så jäääävla heta. Men jag är ju så jävla snygg så det är inga problem.

NOT.

Min kväll igår bestod av mysig tjejkväll med massa tjejsnack. Tjejern från jobbet. Härligt gäng. Så olika men faktiskt ganska lika. haha. Blev söder efter en hemmakväll med mycket vin. Sedan vare raka vägen hem. Visst är det roligt att människor kan hitta på så absurda saker? Idag fyller min älskade storebror år så det blir en familjedag. Älskade storebror<3