It feel so faaaaaaar away, but it's not.

Drog hem från jobbet idag. Mår inge vidare. Min kropp är helt svag. Kallsvettades hela natten. Feberfrossa. Kom hem och kröp under täcket direkt. Vaknade för en stund sen. Ligger fortfarande här.

Gick upp och gjorde lite glass med stekthavregryn. Så jävla gott!! Lärde mig det i lågstadiet, fritids. Underbart gott! Vill bli bättre snabbt. Så att jag slipper sitta inne hela min lediga helg.

My everything.

Drog tidigare från jobbet idag. På två år har jag aldrig lämnat det där bygget såhär tidigt. Någon gång har jag dragit om jag har varit sjuk. Men idag var det för att det var dö lugnt i butiken. Plus att jag skulle ha kompat kl sju. Så det gick bra.

Älsklingen var ledig, så det var perfekt. Vår tid tillsammans är så dyrbar. Just för att vi går om varandra så mycket. Käkade lunch, gick runt gallerian lite. Nu är vi hemma. Mystime. Älskar<3


Looking for paradise.

Det finns saker som man inte kan rå för. Jag är en sådan människa som har väldigt svårt att förlåta. Och ännu svårare att glömma. De två hänger ju ihop. Glömmer man inte är det svårt att förlåta. Förlåter du men inte glömmer, vad är då vitsen med att förlåta?

Jag har fått tagit många smällar under mina år. Både stora som små. Jag kan inte lita på människor, knappt. Har man blivit förådd att någon som är din familj, gör inte saken bättre. Låter jag dig komma mig under skinnet. Ska du ta vara på't. För blir jag besviken eller sårad, kan det vara svårt att komma dit igen.

Vad ska man göra? Hur gör man? Hur lång tid tar det? Är det sant? Ärligt? På
Riktigt? Någon som vet? Tala gärna om det för mig. För jag har ingen jävla aning!