Bendito el lugar donde nos encontramos. Bendito Dios por encontrarlos en el camino.

Älsklingen fyller år snart, nästa vecka. Jag är helt kluven på vad jag ska köpa. Enligt honom vill han inte ha någonting. Vilket egentligen inte stämmer. Men han säger så för att det bästa är att lägga alla pengar på bebis. Själv tycker jag att han självklart ska ha en riktigt fin present, då han har förtjänat det! Eller kanske borde ta nytta av det och köpa bilbarnstolen och slå in den, HAPPPY BIRTHDAY LOVE! haha
 
Skämt o sido. Han förtjänar verkligen det bästa. Och det ska han få. Vet dock inte om det ska bli en riktigt fin klocka, ny vinterjacka eller en tur med en lamborghini? En klocka uppskattas alltid, en ny vinterjacka betyder att plånboken svider, och Lamborghini varar inte länge. Dock så vill han ändå ha en ny vinterjacka, och jag har sagt att han kommer att få en. Så då spelar inte det någon roll när den blöder? 
 
Är som sagt väldigt kluven. Nu är han långledig, tills tisdag. Så det blir inte köpa något nu. Men har tid att fundera i alla fall. Nu måste jag iväg till sjukgymnasten. Vilket jag absolut inte har lust med. Tittar ut och får lust att lägga mig brevid min man och bara mysa. Men jag måste. Nästa vecka börjar vattengympan för de som har samma problem som jag. Som en kärring ska jag dit varje vecka. Yeah. Hoppas bara det lindrar lite, för då ere lätt värt att vara kärring för någon timme. 
 
När jag ser honom med Cristiano fylls mitt hjärta till max.
Han kommer verkligen bli världens bästa pappa. 
Utan tvekan.