Bendito el lugar donde nos encontramos. Bendito Dios por encontrarlos en el camino.

Älsklingen fyller år snart, nästa vecka. Jag är helt kluven på vad jag ska köpa. Enligt honom vill han inte ha någonting. Vilket egentligen inte stämmer. Men han säger så för att det bästa är att lägga alla pengar på bebis. Själv tycker jag att han självklart ska ha en riktigt fin present, då han har förtjänat det! Eller kanske borde ta nytta av det och köpa bilbarnstolen och slå in den, HAPPPY BIRTHDAY LOVE! haha
 
Skämt o sido. Han förtjänar verkligen det bästa. Och det ska han få. Vet dock inte om det ska bli en riktigt fin klocka, ny vinterjacka eller en tur med en lamborghini? En klocka uppskattas alltid, en ny vinterjacka betyder att plånboken svider, och Lamborghini varar inte länge. Dock så vill han ändå ha en ny vinterjacka, och jag har sagt att han kommer att få en. Så då spelar inte det någon roll när den blöder? 
 
Är som sagt väldigt kluven. Nu är han långledig, tills tisdag. Så det blir inte köpa något nu. Men har tid att fundera i alla fall. Nu måste jag iväg till sjukgymnasten. Vilket jag absolut inte har lust med. Tittar ut och får lust att lägga mig brevid min man och bara mysa. Men jag måste. Nästa vecka börjar vattengympan för de som har samma problem som jag. Som en kärring ska jag dit varje vecka. Yeah. Hoppas bara det lindrar lite, för då ere lätt värt att vara kärring för någon timme. 
 
När jag ser honom med Cristiano fylls mitt hjärta till max.
Han kommer verkligen bli världens bästa pappa. 
Utan tvekan.
 

Amor mio.

Jag vill först och främst tacka alla fina som har kommenterat. De här sista dagarna har varit de jobbigaste ever. Allt bara slog mig samtidigt typ. Men det är bättre nu. 
 
Igår var det vi som sagt hos barnmorskan. Och guess what? Mina järnvärden är bättre. Så som jag dödar puddingen fan haha.. Här om dan när en tjejkompis var här gick jag igenom papprerna man ska ta med till förlossningen. Där stod det att att mina s-ferritin värden var 57. Googlade upp det och det är tydligen dina järnförådd. Två gravida hjärnor här hemma förstod inte att det var skillnad på det och järnvärden. Så jag som Tamara sa igår, hade typ döds förklarat mig. haha. Barnmorskan förklarade att det är järnförråden som är viktigt för barnet, då det är därifrån den tar. Medans dina järnvärden(HB) typ enbart är mamman som trabbas av. Låg i alla fall i dagsläget på 112, vilket är helt ok. 
 
Efter barnmorskan gick vi och åt, snackade lite skit och umgicks. Lilla Cristiano har blivit så stor. Finaste älsklingen. Efter ett tag splittrades vi för hemgång. Innan hemgång gick dock jag och älsklingen förbi NK en sista gång. Var så sugen på att köpa ett par Burberry skor till lillen. De var riktigt fina! Det stod mellan de eller ett par Uggs. Vi kom fram till att Uggsen kommer han ha betydligt mycket mer nytta av, och kommer kunna använda mer och längre tid. Då de kan användas till vad som helst. Burberry skorna var finskor, vilket kanske inte en 3-4 månaders bebis alltid går runt i. Så de får bli sånna skor när han börjar gå och visa upp kläderna. 
 
Precis som mammas haha :)

Dagens mamma.

 
 
 
 
Dagens;
To-do: Barnmorske besök.
Date: Middag med mitt <3.
Look: Casual.
Klocka: Guess.
Perfym: Burberry London.
Humör: Ok.
Kom ihåg: Jag är stark.