Mamsens nyårsoutfit.

Ligger och väntar in lilleman som sover på pappa. Har hunnit städa, packa och fixa mig. Han är bara för bra! Det blir middag och mamsen och sedan bär det av mot norrtälje för att fira in det nya året med iji, vane & co. Ska bli riktigt mysigt.

Men fan va svårt att hitta nått bekvämt att ha på sig. Jag är ju betydligt smalare än när jag var gravid. Men inte heller nere i min ideal vikt. Vilket gör att det är en aning obekvämt med det jag skulle vilja ha på mig. Sen måste jag också tänka på att jag måste kunna slänga fram tutten titt som tätt för att mata lilleman. Men jag ska dock inte klaga. Måste ge mig själv tid. Det har trots allt bara gått sex dagar. Men men... Här har ni dagens mage.

Ha en grym kväll allihoppa, börja året med att krama om de som betyder mest för er. Jag kommer ha min lilla familj och det gör mig till världens lyckligaste❤.

Hit me 2013.

2012 summerar jag som det hittills bästa år jag levt. Levt det fullt ut med min finaste. Vi är världens bästa team. Vi har rest, plussat och hunnit få vår lille på vår famn. Kunde inte ha blivit bättre. Oavsett hur svår min graviditet var, så var det värt allt. Fick den bästa belöningen någonsin. På det fick jag en ganska "lätt" förlossning, trots att han kom ut snabbt så sprack jag inget, amingen kom igång direkt och min foglossning är borta med vinden!
 
Helt sjukt att fast än han bara varit med oss i sex dagar har året ändå på ena eller det andra sättet kretsat runt honom. Vi har bonat, spekulerat, längtat, ja massor. Men förutom honom så kom hans finaste kusin till världen för fyra månader sedan. Blev faster för första gången och jag kunde inte ha varit lyckligare. 
 
Ett nytt år står och väntar runt hörnet. Som jag längtar! Förutom att få se mitt lilla gryn växa och utvecklas så ska vi ut & resa och hitta på massa skoj. Vårt första år som en familj. Så jag säger bara: HIT US 2013!
 
Bjuder på en morgonbild på min ögonsten:
Sex dagar gammal.

Vår stjärna.

I bilen påväg hem för att sedan ta oss ut mot väsby. Kontrollen gick bra. Líonel var jätte duktig, stolt blir man!

Födelsevikt: 3130g
Hemgång: 2926g
Idag: 3076g