Challenges are what makes life interesting, overcoming them is what makes it meaningful.

Några grader varmare än igår. Det var nästan minus femton. Jag förstår inte att jag överlevde. Ge mig vår nu!

Jag förstår mig inte på en sak. Varför perfymerar man sig innan ett träningspass? Förstår inte tanken. Vill hon lukta gott? Vad sägs om deo? För perfymen kommer inte att hålla den dåliga lukten borta. Utan det kommer bara bli värre. På det köra hon lite extra smink. Herremingud. Förstår mig inte på vissa människor.

I'm out.

Ny vecka, nya tag.

Förutom träning i torsdags och en galen kick off på fredags så har jag i stort sett bara jobbat. Blev expert hela helgen.

Idag vare jobb som vanligt och en timmes zumba efter. Skönt som fan. Svettades som vanligt och energin man får efteråt är sjuk. Underbart!

Imorgon blire yoga. Jag måste ge den en chans.

Har inget annat att berätta så vi hörs. Mwuahz

Revitalash.

Ääääääntligen har jag Revitalash i mina händer. Älsklingen köpte den igår. Sjukt glad. Har velat testa den så jäkla länge. Den är dyr men ska vara värd pengarna. Nu återstår det att se. Om minst tre veckor ska man kunna se skillnad. Vill ha de nu men men. Sätter självklart in före och efter bild.

Blev aldrig någon träning. Älsklingen var ledig och ville verkligen umgås. Självklart jag med. Först vare tänkt att bowla i heron. Men det slutade med bio i kista. Mysigt och nära hem. På bion träffade vi på bästa Ingrid och Alex. Så det blev dubbel dejt med hamilton. Gryyyym! Jag har inga ord för Mikael..

Idag blir det ialla fall Shape. Ska bli riktigt skönt. Svettpass och bygga-musklerpass.

Hörs sen. Mwuahhz