Årsresumé.

Januari - Lillens första levnadsmånad. Vi levde i en lyckobubbla, som handlade enbart om lillen. Vi njöt till max och min hemska foglossning var borta. Vi bokade även vår första resa och fixade lillens första pass. 
 
Februari - Nu förstår ni att dagarna handlade om Líonel men vi for även runt  till familjen.  Förutom all bebisgos så fyllde jag år och vi planerade lillens dop. Vi köpte även en sprillans ny bil. Vår andra bebis.  
 
 

Mars - Vardagen flöt på väldigt bra. Vi umgicks med vänner och familj, gick på bio första gången med våra vänner. Någonting stort som hände hemma var att vi fick för oss att bygga om köket. Sagt och gjort. Vi bodde de dagarna hos mamma. 
 


April - Köket blev klart och vi var supernöjda. Jag anordnade Ingrids babyshower(lillens gudmor), vilket vart super lyckat! Jag lyckades baka allt själv, inklusive tårtan, trots en liten. Jag & G hade vår första datenight själva och jag åkte på världens halsfluss.
 
 Maj - Denna månad gick vi på fotbollsdejt, hyllningamatch. Min Melina fyllde hela två år och hennes lillebror föddes dagen efter. Vi åkte även på vår första resa som familj till NY och mina fastrar. 
 
Juni - Denna månad grillade vi massor. Två dop. Lillens och Homies. Jag fixade ballkongen och var iväg på konsert. Första gången jag var iväg från lillen i flera timmar medans han kaosade med G. 
 
Juli - Svenska sommarn var som bäst. Vi badade en massa. Åkte till Furuvik, Tallin, besökte skansen och grönan. G åkte även Lamborghini, som han fick i present av mig. Vi njöt av sommarn helt enkelt. 
 

 

Augusti - Denna månad fyllde två av mina hjärtan år. Min chulo fyllde ett och min stora sessa fyllde åtta! Så kalas och en massa kul. Lillen fick även bekräftat att han skulle göra sitt första "jobb" för Polarn. O. Pyret. 
 


September - Lillens första fotografering avklades strax innan vi åkte iväg för ännu en familjeresa till Rhodos. Där fyllde G år och lillens sa Pappa på hans födelsedag. Vi hade det super och lillen var hur duktig som helst. Väl hemma började hans tänder att poppa upp. 
 Oktober - Denna månad fick lillen vampyrtänder. kul! Han kom även ut i alla PoPs butiker runt om i världen. Jag var på jubileumsfest med jobbet, vilket var super kul. Sedan började vi gå till öppna förskolan. Där vi träffat så fina människor! 
 


 November - Öppna förskolan blev en rutin, vi trivdes super bra! Babysim gick som vanligt och vi var inne i steg 3. Jag började förbereda mig inför provet som senare skulle ta mig till skolbänken igen.  G första farsdag och jag bokade en resa till Barca för konserthelg med älskadevän. Sedan fyllde vitamin och homie fyllde år! 
 
December - Vart ska jag börja? Lillens första lucia, lillens kalas, lillens första jul och lillens första födelsedag. 
 

2013 har varit ett grymt jävla år med en väldans fart. Lillen har utvecklats och växt. Vi har hunnit med massor, oslagbart typ. Men jag vet att nästa år kommer bli ett bra år fylld med massa nya saker. Lillen börjar förskolan jag börjar studera. Rutiner men vi ska även resa. Det är ett måste! 
 
2014 HIT US!