Påskafton.

Igår hade vi en super duper lördag. Hela dagen spenderades som sagt ute hos G faster. Med massa mat, prat och lek. När vi kom fram så väntade alla, bokstavligen alla på oss. Hans fastrar, farbror, farmor, pappa, kusiner ah ni fattar. Det var sjukt mysigt!

Farmor, alltså lillens gammelfarmor hade köpt jätte fina kläder till honom Lillen fick också sitt första riktiga påskägg. Farfar hade valt ut det finaste ägget och fyllt den med kläder, strumpor och en nalle. Hur gulligt?

Hemlängtan.

Ni vet känslan när man bara vill vara hemma. På sin soffa. Sova på sin egna säng. Men åh, snacka om hemlängtan redan. Och vi är bara inne i dag två(!).

Jag är en person som hatar att sova borta och älskar mitt hem. Kan vara ute en hel dag men då vet jag att jag sen kommer hem och sover. Dramamama i know. Men jag tycker helt ärligt att det här är super jobbigt. Tur att de är snabba och förhoppningsvis är de klara tisdag.

Därav humör gentemot bloggen. Noll lust att uppdatera. Idag ska vi iaf på middag hos G faster borta i norrtälje. Ska bli kul att träffa hela den sidan igen. Så nu vet ni det.

Trevlig Påsk!