May. 31, 2013

Det här med amning... Lillen fyller ett halvår nu i juni och jag helammar fortfarande. Inför resan köpte jag med mig ersättning. Delvis för att lätta flygresan om det skulle bli jobbigt(jag har lätt att stressa upp mig om han skriker) och delvis för att ha i kris ute på gatan. Provade två gånger hemma och det gick hem.

Under hela resan drack han en flaska. Inte för att jag inte gjorde mer, utan för att han totalvägra. Tutten skulle det vara. Inget annat. Många flaskor gick till spillo kan jag säga. Dock har hans matportioner ökat och han har börjat ta napp. Vilket jag är grymt glad för!

Till grillkalaset tog jag med mig ersättning och satte på mig en ickeamningsbar-klänning & bh. Det hjälpte inte. Halvnaken låg jag på sängen och ammade tillslut ändå. Hur ska jag göra? Han vill verkligen inte.

Kalla mig ego men jag är trött på amningen. Misstolka mig inte. Jag vill inte sluta helt. Men jag vill kunna sätta på mig kläder utan att behöva tänka på att jag måste kunna slänga fram tutten närsom. Så dagen borde väl gå?

1 Natalie:

skriven

Har samma problem. Vill dock sluta amma helt nu, av olika anledningar, och Valle är fem månader nu :) Han verkar inte vara emot ersättningen så, men det är flaskan han inte fattar hur han ska göra med. Har Mam colic nu, men köpt hem Tommee Tippee och ska testa med den också. Verkar vara ett jäkla projekt att sluta amma :/ han älskar ju tutten liksom. men guuuud vad man själv är trött på det!

Kommentera här: