Valborg.

Första lediga dag och vad brukar man göra? Jo här hemma sover vi ikapp oss lite och storstädar. Jag har precis blivit klar med lägenheten. Snacka om att jag inte skulle klara av en mansion, haha. Grabbarna är ooch hämtar upp min stora sessa som ska sova här ikväll. Planen är väl att äta god mat och ta oss ned till akallaby ikväll för att se brasa och välkomna våren på riktigt. 
 
Ha en trevlig lång helg alla fina!
 
 
 
 

På väg.

På väg hem med min lille. Idag blire nog tavelmålning efter middagen. Ska bli kul att se hur det går. Tänka sig att jag är långledig nu. Jävligt lyxigt faktiskt. Som jag ska njuta! Goodiebag.

Den berömda goodiebagen. Vad fick vi inte denna gång? Haha näe men den vR lika välfylld som vanligt. Allt från pappers-tork-hållare(ord?) och olja/vinäger spray till "Supermat" boken och smakportioner från Allevo. 

Supermat boken vill jag verkligen kika igenom ordentligt. Själva idén med Supermat drog till sig min uppmärksamhet. Jag tror på allt som har med naturen att göra. Att ju mindre konstgjorda ämnen och mer naturliga ämnen dessto bättre. Så supermat ja tack! 

Tack till Loppi(för typ tredje gången) och alla sponsorer!