Det är dags.

Lååååååång dag!!! Men sååå underbaaaar. Kalaset var super lyckat. Trots dess motstånd så vart det bra. Gissa om Han älskade sin present? Jeup, lyckades totalt. Nu har han ett stall för alla sin 100 hästar!

Jag myser ned mig hos min andra halva och ni får bildbomb från kalaset imorgon. Natti natti! 2 års present.

Detta har jag pysslat med hela förmiddagen. Försöka få alla dessa hästar att stå. Jag är super nöjd, mest för att jag vet att min chulo kommer bli helt galen med alla Ihas(hästar). 

NU: Två års kalas! 
Kladdis.

Vilken kväll jag hade igår. Skulle ses över ett glas men självklart blev det några fler. Vi satte oss på Snaps och pratade om allt mellan himmel och jord samt njöt av vår ensamtid. Det var helt ärligt super skönt och någonting jag absolut kommer försöka göra oftare. Sitta och prata i lugn utan stt behöva tänka på någon annans behov. Man lär känna varandra på en annan plan och så är det viktigt att få vara Jennifer och inte bara Mamma. Så elva av tio möjliga på vår vinkväll! 

Hela förmiddagen har gått åt att pyssla ihop min lille älsklings födelsedags present. Självklart någonting hästigt och jag är nöjd. Visar bild alldeles strax. Nu blir baka kladdkaka för att sedan hoppa in i duschen. Later!