Årsresumé.

Januari - Denna månad innebar väldigt mycket ändring. Lillen skolades in och jag satte mig på skolbänken efter många år. Med väldigt blandade känslor  men egentligen övertygad om det var det ända rätta. Lillen började även att gå helt själv och det vart en hel del röj med kusinen C. Februari - Skolan var i full gång och att få ihop vardagapusslet var svårt. Jag fyllde år och det firades här hemma med mina närmsta och lillen sov borta sin första natt. Vi tog vara på våra helger och försökte hitta på saker med lillen och vänner samt så kom hans Polarn jobb ut. Mars - Skolan var som vanligt i full rulle och träningen likaså. Jag stickade en massor till lillen i form av tubhalsdukar. En weekend-resa blev även av till Barcelona. Jag och min finaste vän åkte dit för att gå på vår allas älskade Romeo Santos konsert. 
April - Våren var äntligen här och det njöt vi förfullt av. Grabbarna grus busade som få och blev bara större. Jag & G firade årsdag och bara njöt av varandra. 
Maj - Sista hela skolmånaden och det kändes av. Förutom det vanliga så hjälpte vi en vän att flytta, krockade bilen, badade för första gången, fick en cykel i morsdag-present och mitt öga led av sprucket-blodkärl av all stress. 

Juni - Denna månad spenderade vi utomlands. Vi åkte iväg till min kära faster i New York för att sedan åka vidare till Miami och Bahamas. En dröm-månad. Så himla skönt och vi njöt till fullo av vår semester! 
Juli - Några dagar in på denna månad kom vi hem och semestern fortsatte i vårt fina Sverige. Det var en massa bad, grillningar, födelsedagar, Grönan, kollo, tatuering och cykelturer. Så himla skönt att kunna förlänga semestern här hemma när vädret var så himla bra! 
Augusti - Sommaren fortsatte halvvägs in i denna månad därefter var min andra skoltermin igång. Denna månad erbjöd även den födelsedagar men störst av allt var nog min bästaste väns möhippa. Vi överraskade henne med en oförglömlig möhippa i Amsterdam med Hummer-limmo, bar-båt och dragqueen-show.
September - Denna älskade månad försvann väldigt snabbt. Mina fina vänner gifte sig och som ni vet var jag en av hennes brudtärnor. G fyllde även år och det firades hemma med de närmsta och såklart min smörgåstårta. 
Oktober - Denna månad innebar väldigt mycket skola, ovanligt mycket event och aktiviteter på helger. Egentligen mest det vanliga vardagspysslet. Att minnas är självklart lillens första förskole-kort! 
November - Inte alls länge sedan vi var där.  Lite av en stressmånad. Extremt mycket i skolan, födelsedagar, tjejkvällar, event, första julbaket och fixade ihop världens bästa julkalender. 
December - Snabbaste månaden ever. En massa kalasfirande, lucia, julbord med tjejerna, lillens kalas, julafton, lillens födelsedag och idag NYÅRSAFTON! 


Jag önskar alla mina kära läsare ett gott nytt år och en super duper fortsättning. Må 2015 vara ett ännu bättre år för alla♡