För mycket kläder.

Ni som känner mig och mina problem vet att jag köper alldeles för mycket kläder till lillen. Han hinner använda långt ifrån allt. 

Jag måste ta och sälja en hel del. Oanvända fina kläder. BU :( 

Allt detta i stl 18mån... Haha 

Tenta dags.

Febern var borta när jag gick och la mig igår. Hade hoppats på att jag skulle vakna frisk eller iaf friskare. Men icke sa nicke.  Har till och med fått hosta. Stort jävla bu! 

Snart i skolan. Tentadags. Och ni borde veta vid det här lagret att inget stoppar mig. Eller jo om jag skulle ligga döende typ. Trots att jag mår piss så ska jag utföra tentan. Vi får hoppas på det bästa då jag inte kunnat plugga ordentligt. Håll tummarna

En liten baby. 

Sjukstuga.

Förutom att jag höll på att bli rånad på min mobil av en tiggare som jag naivt skulle hjälpa, så klarade jag gårdagen bättre än förväntat. Jag mådde allt ifrån bra. Men som sagt har jag inte råd att missa lektioner, särskilt inte onsdagar då vi har ett ämne hela dagen. Så jag körde in i kaklet.

Idag har jag bokstavligen krigat för att hålla mig på benen. Försökt plugga lite emellanåt. Men går sådär med lillen hemma och döda jag. Haft feber till och från oxå så allt ifrån kul. Trots att det är extra kämpigt med lillen när man mår såhär så förgyller han stunden på två sek. Hans skratt och tokigheter får mig att le trots sjukdom. Älskade unge❤