Jihaaa.

Skolan avklarad. Likaså träningen. Nu är jag på g att hämta lillen för en efterlängtad playdate inne i staden. 

Döda mig.

Igår var det mys med min lille. Som jag hade längtat. När han väl somnat så var det dags för plugg. Det är så mycket på en och samma gång. Ni anar inte. 

Medans lillen har varit på dagis har jag pluggat lite till(lektionfri) och tränat med G. Jag körde 30min intensiv spinning för att sedan fortsätta köra ute med G. Vi har avnjutit en god lunch tillsammans och nu sitter vi i bilen för att hämta lilleman tidigare. Strax där. Längtar ihjäl mig efter honom. Onsdag.

Redan onsdag. Och för mig innebär det heldag med Bokföring & bokslut. Innan det ska jag dock på ledningsmöte med en annan klasskamrat, utbildningsledare, rektor, konsulter och två från klassen innan oss. Ska bli spännande att vara där och se vad som tas upp osv. Jag kommer att vara med i ledningsgruppen ett helt år. Känns bra! 

G jobbar hela dagen men har mellantimmar. Så han hämtar och lämnar som vanligt. Dock kommer han till stan med lillen när jag slutat så han kan dra och jobba igen. Vardagspussel helt klart! Men så fort lillen är lite större kommer han att få gå en timme längre och vänta tills jag hämtar honom efter skolan. De dagar G jobbar såklart, annars hämtar han som vanligt. 

Ha en fin dag alla underbara!