Har du rätt att säga att det är fel?

Blir så himla frustrerad. Blir helt ärligt så jävla arg och förbannad. Jag förstår inte människor. Vet ju att det finns människor till allt men ibland finner jag inga ord. 
 
Förstår helt ärligt inte problemet med att Svt har valt att klippa bort "n****kung" och scenen där pippi leker kines. Vad fan är problemet? Det är ju för fan mer än RÄTT!!! Det som är roligast eller egentligen inte ens roligt utan skrattretande är att alla jag sett har yttrat sig om att detta är fel är inte mörkhyade personer. 
 
Ekvationer går alltså inte in i mitt huvud. De som alltså har yttrat sig om att det är FEL av Svt att göra dessa ändringar har aldrig känt sig illa till mods på skolgården av någon som kallat de för detta eller somnat in gråtades av all mobbing om dens utseende. Jag minns själv att jag kunde vara elak och göra som pippi som sträckte ut sina ögon. Någonting jag idag såklart skäms över! 
 
 För att det är det inte. Sanningen är att det var mer "accepterat" förr JA, men det tar inte från känslorna bakom orden. Känslorna som människor kände kanske dagligen över att fått höra detta. Jag vill inte att det ska finnas någon som helst möjlighet för min son att tro att detta beteendet på något sätt tro att det är okej. Därför tackar jag Svt för denna förändring. Tackar för att de tagit ansvar för våra barns framtid och tänkt ett steg längre. Ett steg närmare mot rasism. För att det är inte ok att uppmuntra till varken mobbning eller rasism.