Har du rätt att säga att det är fel?

Blir så himla frustrerad. Blir helt ärligt så jävla arg och förbannad. Jag förstår inte människor. Vet ju att det finns människor till allt men ibland finner jag inga ord. 
 
Förstår helt ärligt inte problemet med att Svt har valt att klippa bort "n****kung" och scenen där pippi leker kines. Vad fan är problemet? Det är ju för fan mer än RÄTT!!! Det som är roligast eller egentligen inte ens roligt utan skrattretande är att alla jag sett har yttrat sig om att detta är fel är inte mörkhyade personer. 
 
Ekvationer går alltså inte in i mitt huvud. De som alltså har yttrat sig om att det är FEL av Svt att göra dessa ändringar har aldrig känt sig illa till mods på skolgården av någon som kallat de för detta eller somnat in gråtades av all mobbing om dens utseende. Jag minns själv att jag kunde vara elak och göra som pippi som sträckte ut sina ögon. Någonting jag idag såklart skäms över! 
 
 För att det är det inte. Sanningen är att det var mer "accepterat" förr JA, men det tar inte från känslorna bakom orden. Känslorna som människor kände kanske dagligen över att fått höra detta. Jag vill inte att det ska finnas någon som helst möjlighet för min son att tro att detta beteendet på något sätt tro att det är okej. Därför tackar jag Svt för denna förändring. Tackar för att de tagit ansvar för våra barns framtid och tänkt ett steg längre. Ett steg närmare mot rasism. För att det är inte ok att uppmuntra till varken mobbning eller rasism. 


Familjedejt.

Dagen har spruuuuungit iväg. Vi kom hem för en stund sen efter en heldag på stan. Efter skolan väntade nämligen mina killar i närheten för en middag på vår favvo restaurang. När vi väl går ut och käkar o stan blir det 9/10 gånger där. Akkurat heter restaurangen, har världens godaste musslor och har den bredaste ölsortimentet i EUROPA. Hur nice? Jag är ingen ölmänniska men G älskar't. 

Lillen skötte sig väldigt bra med tanke på hans myror i brallan. Han satt ner, sjöng, lekte och åt. När vi var klara var det lagom tid att börja röra sig för att låta lillen springa av sig lite. Vi busade och skrattade en massor som vanligt. Hem fick vi med oss lite till lillen också. Visar senare. 

Matorgasm. 

Missade event.

I dessa skoltider så är det inte lika enkelt att gå på event osv. Idag missar jag dessvärre Loppis Babylove. Jag avbokade i sista sekund då jag måste prioritera skolan. Jag ville intala mig själv att jag kunde medverka och missa dagens lektioner. Men icke sa nicke. På fredag är det ett till event och samma sak nästa måndag. Så jag måste verkligen välja mina event med omsorg. 

Ses nästa vecka istället käraste Loppi gänget!