Bye Iphone.

Lillen har fått en dålig vana. Vet inte riktigt vad vi ska göra åt saken mer än att säga att det är fel det han gör. Han har kastat in flera saker i toaletten. Mest hans små leksaker. När han gör det så spolar han och säger tex "hejdå bilen". 

Igår kväll när jag höll på med packning och däremellan tvätt så känner jag att han helt plötsligt är i toaletten med mig och har sin busigaste min. Springer typ fram till toaletten och där ligger min alldeles nya Iphone 6. Tänk er paniken. 

Först såg jag ingen skillnad. Efter en kvart vart det suddigt och då tog jag fram hårtorken(!), vilket jag inte borde ha gjort för att det gjorde allt värre. Sedan fick den ligga i ris hela natten och just nu fungerar den som vanligt(?). Frågan är nu om jag ändå behöver en ny telefon, tänker på om det bara är en tidsfråga tills den kollapsar eller om den nu är fullt fungerande? Dock jag jag ingen tid att springa och köpa ut en ny just nu så att jag hoppas den överlever helgen och en anmälan är gjord på försäkringen i alla fall. 

Nu vankas det halvdag på praktiken för att sedan åka på äventyr. Mer om det senare. 

Enligt Iphonen var toaletten inte certifierat tillbehör...