Bye Iphone.

Lillen har fått en dålig vana. Vet inte riktigt vad vi ska göra åt saken mer än att säga att det är fel det han gör. Han har kastat in flera saker i toaletten. Mest hans små leksaker. När han gör det så spolar han och säger tex "hejdå bilen". 

Igår kväll när jag höll på med packning och däremellan tvätt så känner jag att han helt plötsligt är i toaletten med mig och har sin busigaste min. Springer typ fram till toaletten och där ligger min alldeles nya Iphone 6. Tänk er paniken. 

Först såg jag ingen skillnad. Efter en kvart vart det suddigt och då tog jag fram hårtorken(!), vilket jag inte borde ha gjort för att det gjorde allt värre. Sedan fick den ligga i ris hela natten och just nu fungerar den som vanligt(?). Frågan är nu om jag ändå behöver en ny telefon, tänker på om det bara är en tidsfråga tills den kollapsar eller om den nu är fullt fungerande? Dock jag jag ingen tid att springa och köpa ut en ny just nu så att jag hoppas den överlever helgen och en anmälan är gjord på försäkringen i alla fall. 

Nu vankas det halvdag på praktiken för att sedan åka på äventyr. Mer om det senare. 

Enligt Iphonen var toaletten inte certifierat tillbehör...

Kungsträdgården

Förra veckan mötte mina grabbar upp mig efter praktiken för att käka glass i kungsträdgården. Eller det var i alla fall planen. Solen hade varit framme och värmt hela dagen, tills jag kom fram typ. Molnen kom fram och det blev genast väldigt kallt. Så istället för att sitta där och frysa med halva Stockholm, knäppte vi några kort och bestämde oss för att åka hem. 


 
 
 
 
 
 
 
 

Superwoman.

Igår hade jag lust att gråta när jag kom hem. Jag kom hem sent då jag träffade upp tjejerna från klassen för att skrapa på vårt examensarbete. Tänk er så att jag kom hem sent och lägenheten var upp och ned. Packade några kartonger, tvättade och röjde undan till väldigt sent. 

Nu vill jag bara ha allt det här överstökat. Längtar så mycket till när det här mellan skedet är över. Till nästa vecka då vi har flyttat in ordentligt och allt är som det ska. 

Den här pepp låten rullar i hörlurarna just nu..