Felicias 10år

 Som ni vet fyllde min stora sessa tio hela år förra veckan och det firades med kalas för hennes kompisar i helgen. Jag var fortfarande super sjuk men självklart var vi närvarande på hennes dag. 
 
Bill & bull♥
 
 Vår alldeles egna gaaaalna unge!
 
    Hur söt? 
 
 Så lycklig tjej
 
 Älskar dig mami! 

Catch up.

 På lilla breaket jag haft har det hänt en del. Inte för att jag varit på topp då jag som ni vet blev dunder sjuk. Men planer är planer och det går inte alltid att hoppa de.

I fredags träffade jag upp min examensgrupp för att klura ut hur vi ska gå tillväga såhär sent i tiden. Vi kommer att behöva lägga ner för mycket tid nu på hösten vilken gör min vardag ännu stressigare. Det blir att gå ned i timmar eller säga upp mig helt från min älskade extrajobb. Hälsan går före alla gånger och det är inte värt att leva en galen vardag med en massa stress och ångest. Så det blir till att boka ett möta med min chef. 

Efter träffen med gruppen så träffade jag upp min fina vän Sofi för att sedan följa med henne att köpa sin egna inflyttningspresent. Det vart en ljusstake hon länge(!) suktat efter från Svensk Tenn. Hon gjorde helt rätt för att hon både förtjänar den och så är den grymt fin. Efter det drog vi oss hem till henne för sista gången på söder då hon i lördags flyttade för att bli min granne! Vad var det jag sa? Det gick snabbare än väntat och jag är så himla glad för hennes skull. Ska bli himla skönt att ha henne nära igen! 
 
 I veckan var jag bjuden till en frukostbjudning lokalt, inne på Lindex. 
 
 God macka, gott kaffe och en grym rabatt på allt i butiken. Kändes helt ok! 

Skjut mig.

När livet känns som svårast så krävs det inte mycket för att det ska vända, tack vare mina killar. Just nu är jag i en period där allt är extra jobbigt. Examenarbetet sket sig helt näst sista dagen. På måndag börjar praktiken och samtidigt ska vi göra om ett helt arbete. Som pricken över i:et vaknade jag igår med en dunderförkylning. Ont i halsen, feber och allmänt svag var ledorden min fredag. 

Ja, så att just nu vill jag bara försvinna. Helst igår.