Årsresumé del 2

MAJ
 
 
Majmånad började med en trip till Kolmården där vi var bjudna till deras Premiäröppning. Barnen hade superkul och förutom vädret så var det en kanondag. 
 
 
 
 
 
En massa kalas hos olika släktningar så var min praktik i full gång!
 
Härliga vårväder!
 
 
Finaste Damians dopdag.
 
 
En massa lekdejter med vänner i vanlig ordning.
 
 
Firade morsdag med min syster, barnen och med älskade mamma!
 
 
 
 

JUNI
 
 
Juni bjöd på en del studentfirande och det var himla roligt. Svårt att inte tänka tillbaka till ens egna studentdag och lyckan är ju gjord!
 
 
 
 
Mycket parklek på de ljusa juni-kvällarna!
 
 
 
Lillen sprang Knatteloppet!
 
 

JULI
 
 
Juli månad stod det semester på schemat, hela vå veckor på ett all inclusive hotell. VI valde att åka till ett Ving hotell där Lollo & Bernie var och ack så värt! Lillen hade det så himla kul och vi njöt för fulla muggar. En riktig relax semester, vilket verkligen behövdes efter en intensive vårtermin. 
 
 
 
 
 
 
Väl hemma var det lekdejt med vännerna ett måste!
 
 
 
Grönan besökte vi också och barnen hade super kul!
 
 
 
 
Vi var även bjudna till Skara Sommarland på deras Premiäröppning men kunde inte närvara pga sjukdom men det gjorde inget för att vi tog igen det besöket i juli istället. Ser fram emot att åka dit igen 2016!
 
 
 
 

AUGUSTI
 
 
Augusti var en månad där vi njöt till max av våra lediga dagar tillsammans innan rutinerna skulle in i sin ordning. 
 
 
Mycket parklek.
 
 
 
 
G dömde matcher mer tätt och vi var såklart där och hejjade!
 
 
Kusinerna fyllde år♥
 
 
 
 
Besökte även leklandet för ännu mer lek!
 
 
 
Världens finaste unge!
 
 
 
 

Motgång.

Hur har er dag varit? Min har varit helt ok. Jag är så jäkla trött(vägrar äta järntabletter) och allt gick emot mig på förrmiddagen. Förutom att det vanligtvis tar hundra år för oss att kliva ut ur ytterdörren så hände det olycka efter olycka precis innan vi skulle iväg. När vi väl var utanför huset så missade jag tunnelbanan med några sekunder. Just där och då ville jag bara gråta. Ont, fet, sen till mitt BM-besök och på det glömt få i lillen lunch då alla olyckor tog över.  Ja en millisekund ville jag bara ge upp och gå hem igen. 

Väl framme tog min fina barnmoska emot mig ändå och vi gick igenom allt vi skulle. Förutom att hon tjatade om att jag måste ta järntillskott och skickade mig på extra kontroll på karolinska så lyssnade vi på hjärtljuden samt mätte magen. Allt såg bra ut och lillen tyckte hjärtljuden lät som studsbollar, se video på instagram. 

Efter besöket tog vi oss till centralen för att möta upp min vän Steffi för en super sen lunch på Pong. Vi catchade upp allt vi missat och lillen fick ännu mer presenter. Hon hade även med sig en examenspresent till mig, hur underbar? Tacksam över att ha så fina människor runt om mig. Ovärderligt! Vår tisdag..

Igår var det dags igen att ses med våra fina vänner för en kall lekdejt utomhus. Både vi och barnen har längtat efter denna snö och vi älskar att vara utomhus när solen skiner så fint. Det är något magiskt med den energin som man får utav att vara ute när vädret är såhär, spelar liksom ingen roll hur kallt det är. 
 
Det var något svårt att hitta klä på sig som den flodhäst man är just nu. Lager på lager är ett måste men det definitivt en aning knepigt men till sist gick det och ut kom vi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter några timmar ute i det kalla kom vi in till oss och jag lagade min goda kycklingsoppa och det var minst sagt gott att få i sig någonting varmt. Både vuxna och barn åt som aldrig förr. Barnen lekte tills det var dags för läggdags och då sa vi hejdå. Det är alltid svårt för att säga hejdå för barnen och om det vore för de skulle vi bo tillsammans ha ha ha. 
 
En riktigt myisig tisdag♥