Playdate

Igår förmiddag fick vi besök av våra favorit tjejer för en playdate. Som vanligt hade vi super mysigt och barnen lekte i vanlig ordning. Så skönt att ha de nära och närmre kommer vi att bo snart! Ser verkligen fram emot det. Studentmamman.

 Som vi njuter av att vara helt lediga. Vi lägger oss och går upp när vi känner för  och gör vad vi vill om dagarna. Det finns liksom inget bättre eller jo om vädret skulle bjuds på lite sommarvärme såklart. Däremot har jag gett upp den tanken och därför gör det mig ingenting.  Nästa vecka jobbar jag på kontoret för att veckan efter börja skolan igen. 

Min allra allra sista termin. För att i december tar jag examen! Tänka sig att jag snart är klar med en utbildning som jag spontan ansökte. Jag minns när jag skickade in ansökan och när jag fick besked om att jag kommit in. Det känns som igår. Trots att terminerna i perioder har varit väldigt svåra att bolla samtidigt som allt annat så har det varit värt. Jag har fått en extra tid med lillen som jag inte skulle ha fått om jag skulle gått tillbaka till min arbetsplats där jag nu är tjänsteledig ifrån. Jag skulle helt klart bli student igen om jag fick välja om.

Student + Mamma = Livet 

Igår satt vi och pluggade till examensarbetet. 

Gröna Lund

Tidigt igår ringde min syster mig och sa att det var dags för Gröna Lund. Dels för att det ska regna hela veckan och helgen är bokstavligen kaos att gå på. Sagt och gjort fixade vi våra grejer och tog oss dit. Började vistelsen med en tradition till lunch med familjen. Det finns två saker som är ett måste på Grönan, Fish & Chips och Langos. Ja alltså, jag går dit för att äta mer än för attraktionerna ha ha..
 
Det var himla mysigt då vi var med hela min fasters familj, min syster och senare joinade även min bror. Dagens ris var alla långa köer, ja hela Sverige tänkte som vi. Dock var lillen super duper duktig och tålmodig för sin ålder.   Självklart fick jag gå på repeat med "man måste stå i kö och vänta på sin tur" men annat kan jag inte förvänta mig. Dagens ros går helt klart till lillen lycka av att få åka alla attraktioner!
 
 
 
Cirkuskarusellen med kusinen.
 
Elefanterna som var mycket större än väntat.
 
Fem kamp spel med lillen.
 
Kärlekstunneln som var för läskig för min lille...
 
 Världens smidigaste vällingfix.
 
 
 
 Glass-kalas.
 
 
Kryllat fortfarande vid 21..