Storebror 30år

Idag är det ingen vanlig dag utan det är storebrors 30(!) ÅRS dag!! Det skulle firas med fest om ni frågar mig men fest blir det oavsett vad vi gör. Så familjen ska träffas upp ikväll för att skåla för min älskade storebror. Han förtjänar allt i världen! Mina två äldre syskon är så stor del av mig och det har de varit hel livet. Livet ut kommer vi att vandra bredvid varandra oavsett vart världen tar oss. Blod mina vänner. Blod. Inte bara min bror utan lillens Gudfar också!

Älskar♡

Julián Reymi

I söndags efter jobbet kom mina killar och hämta mig för att sedan åka till min kusin som fick barn veckan innan. Jag hat verkligen längtat efter att få sniffa på finste miniprinsen. 

Jag typ dog. Bokstavligen. Så liten, nätt och så omedveten om omvärlden. Snacka om att jag glömt var det var att hålla i en sån liten grodis. Tiden går orättvist nog alldeles för snabbt att man hinner knappt blinka så är det så stora som lillen. Som förövrigt var hur underbar som helst med miniprinsen. Han förstod dock inte varför bebisen inte ville leka eller prata med honom haha.

Jag skulle ljuga om jag sa att det inte värkte i livmodern lite. Dock inte så pass att jag vill ha en till. Jag är nog för realistisk för att dra mig den vägen. Vi har saker att fixa innan en till kommer och jag vill verkligen njuta mer av lillen ett tag till. Så jag nöjer mig med att så sniffa och mysa med små underverk runt omkring mig. Väldigt lycklig för det! 

Julián Reymi♡

Måndag igen.

Då är det måndag igen. Ny praktikvecka men dock en kort sådan. Vi har halvdag på torsdag och lediga på fredag. Jag är typ dödstrött och ville gråta när klockan ringde imorse men taggad är jag ändå. 

Jag skulle ha jobbat enbart lördag men ack så svårt att säga nej till mer jobb om de ber mig. Kan jag så kan jag liksom. Så att det blev jobb även söndag för min del. Vi skulle ha gått ut på restaurang och käkat men det får bli nästa vecka helt enkelt. 

Igår kväll kom lillen fram med en present som G hade köpt. Jag frågade varför och som svar fick jag för att jag är så bra. Mina killar. Som jag älskar de! Allt jag gör är för de och det känns bra att få bekräftat att de vet om det. 

Nä nu måste jag typ knarka kaffe för att vakna till. Dags att rocka denna måndag!