Linda 15år

Igår var det dags för kalas igen. Men denna gång en stor sådan för vår familj. Vår alldeles egna Linda har fyllt sina 15år och det firades stort, precis som det ska vara. I latinamerika är det nämligen tradition att 15åren firas med pompa och stå. Det är litet välkomnande till kvinnovärlden, eller ja det är då du inte längre är lilla tjejen utan tas mer vuxen. Traditionen lyder även att hon bör bli uppbjuden på en vals av 15 killar/män och bör få 15 rosor. Gissa om killarna gick runt helt nervösa innan det var dags. kul att se!
 
Detta är stor händelse i en tjejs liv då man verkligen ser fram emot denna dag som liten. Linda var inte ett undantag och jag blev så glad över att se henne så lycklig! Min faster hade fixat så himla fint! Fixat med mycket pyssel för att få ihop den sista touchen och ack som hon lyckades. Det bjöds på mat och en massa sötsaker.
En riktigt fin kväll hade vi med härligt sällskap!
 
 
Bjuder såklart på en bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Underbar Dag!

Idag är det morsdag och jag vaknade till att lillen sa "grattis på morsdag mama". Världens bästa present och världens kick. Fan vilket underbart liv jag är och så rik jag är! Rik av kärlek och känner mig så himla lyckligt lottad över det. 

Stort grattis till alla underbara mammor där ute, och även pappor som rockar båda rollerna. Vår dag idag!!Till alla farföräldrar!

 
Denna bild cirkulerar på sociala medier och jag kan inte annat än att hålla med skribenten. Hela mina uppväxt fick jag leva utan mina farföräldrar. Den ända som var i våra liv var vår farmor och henne träffade vi regelbundet. Däremot hade vi ingen bra relation och har väldigt få minnen av oss tillsammans. Hon hade sina favorit barnbarn och vi var inte en av de. 
 
Jag klandrar henne inte då vi inte sågs så ofta som hon träffade sin andra barnbarn. Men däremot hade jag önskat ha en bättre relation till henne, lite som den jag har idag. Ni vet de där goset som är så självklart att ha med sina farföräldrar. Nu hade jag "oturen" att växa upp med en istället för fyra farföräldrar och oddsen var inte på min sida. Och jag kan inte annat än att säga att jag saknat det som barn. 
 
Nu har mitt barn andra förutsättningar. Han har hela fyra farföräldrar och jag är ständigt på mina föräldrar då jag inte vill att han ska behöva växa upp utan den magiska relationen som jag aldrig fick uppleva. Nu är mina föräldrar väldigt delaktiga i vårt liv hittills och jag hoppas innerligt att det förblir så. Det är precis därför jag låter lillen bli så himla bortskämd av sina farföräldrar. För att jag älskar att se att han har ett kärleksband med andra än bara sina föräldrar och det är jag otroligt tacksam för! ♥ 
 
Önskar att ALLA farföräldrar kunde läsa denna artikel!