Sista dagen

Sista dagen innan inlämning och jag antar att ni förstår att det är bara exet som gäller. Kanske lämnar vi redan idag? Nu kör vi i alla fall sista rycket. 


Ha en fin måndag alla ni! Vecka 23

I fredaga var det daga igen. Ny vecka för bebis. Helt galet hur veckorna bara rullar förbi. Om det inte vore att jag håller på att bli stor som ett hus så skulle jag nog knappt märka av det. Min mage är ju i liknande storlek som jag hade med lillen när jag var höggravid. Ja, det säger ju sitt haha. Däremot så är magen inte gigantisk utan mer att jag hade en minimal mage med lillen och får nu känna på det "riktiga". 


Bebis är nu ca 28cm lång och väger ca 550gram. Veckorna går ut på att hon ska lägga på mig mer vikt och det går snabbare och snabbare för varje vecka som går. Hon rör sig väldigt mycket och jag tycker det är super mysigt. Fast än jag har framvägg så får jag ändå njuta av hennes slag. Igår 27/11 fick även pappa G känna på utsidan, vilket var underbart! Storebror pratar med henne dagligen och vill helst att hon skulle vara ute igår. 

I denna vecka så sägs det även att barnet klarar sig utanför magen. Lite läskigt då hon är minimal och skulle behöva så mycket hjälp. Vi hoppas verkligen att hon stannar inne tills hon har hunnit utveckla allting som det ska. Trots att vi längtar något enormt efter henne! 


Lite perspektiv.

Jag vet att det inte alls är lång tid tills allt med skolan är över. Tills jag kan andas ut och få mitt liv tillbaka. Men till och från känns det ändå så sjukt påfrestande. Arbetet tar bokstavligen all min tid och jag saknar verkligen min fritid men främst tiden med familj och vänner. Känns som den lilla tiden jag spenderar med blir så komprimerad och att det bara blir stress för att hinna med allt. 

Vad gjorde ni en lördag som igår? Själv spenderade jag hela dagen med arbetet hemma hos en av tjejerna. Det är finslipet kvar och ju mer vi läser arbetet desto mer fel hittar vi. Det tog aldrig slut men när klockan slagit nio på kvällen gav vi upp och jag tog bilen hem. Då ska ni veta att vi träffades redan vid elva på förmiddagen så det vart ännu en dag som gick bort. Men det sagt kanske ni får lite perspektiv och förstår vad jag menar.