Lång helg

För oss har helgen redan startat och jag kan inte annat än älskar't! Denna helg är G ledig så det blir en massa kvalitets tid och det kan man aldrig få för mycket utav. Vi börjar denna fredag med ett besök på Andys lekland i Bromma eller barnparadiset som det så gött borde kallas. 

Trevlig helg all fina! 


Gårdagens dejt med min kärlek på vårt vårt favorit ställe. Akkurrat serverar stans godaste musslor! Ett bud för läslusen

Det knackade på dörren och där stod en man med ett bud till vår familj. Max vill uppmanar alla familjer att läsa mer och jag känner desamma. Både jag och G har alltid varit typen läslus och som barn kunde jag läsa ut flera böcker om veckan. Detta är någonting vi helt klart vill ta vidare till lillen. Han är helt ärligt inte så intresserad dagtid men läggningarna kommer han inte undan. Då ligger han och lyssnar väldigt fokuserad, följer med sida efter sida, frågar en massa och vill gärna läsa högt för mig med. När vi väl är igång är det jag som måste säga stopp efter x antal böcker. Jag tycker att det är väldigt viktigt att inte tappa läsandet för att det utvecklar våra små i både fantasi, ordförråd och allmän kunskap. Det är väldigt enkelt att dagens teknologi tar över då den är så lättillgänglig men man får inte glömma att inte finns någonting som kan ersätta det gamla hederliga läsandet.
 
Tusen tack till Max för ett fantastiskt höst-lovs bud,
mer böcker till samlingen och det är alla här hemma glada & tacksamma för ♥
 
 
 
 
Underbara höstbudet med extra omtanke♥
 
 
Förutom att ni kommer hitta dessa böcker utav B. Wahlströms i varje Max-restaurang runt om i landet så är de en del utav läsfrämjande samarbete, läs mer på www.läslov.se. 
 
 
Såhär glad var lillen över det läs-mysga budet!
 
 
Färska cookies, té, honung och ljus, alla fyra är måsten i höstmörkret.
 
 
Mamma var på besök när budet kom och även hon tyckte budet var toppen.
Hon om någon vet vilken läslus jag varit hela livet.
 
Så gott!
 

Halloween torsdag.

 Torsdag och det som går i tankarna dessa dagar är en rad olika saker. Allt från examensarbetet som måste göras, en uppgift som ska in till skolan, bebis i magen men framförallt tänker jag på en av mina närmsta som föder när som helst. Tänka sig att ännu en prins snart kommer till världen. Som vi har längtat och snart är den längtan över och vi får äntligen träffa minstingen. Åh så underbart! 
 
Idag har lillen maskerad på förskolan och vilket projekt det har varit här hemma. Lillen är nämligen rädd för halloween, tycker att allt med halloween är läskigt och har gång på gång sagt att han inte gillar halloween. Självklart har vi sagt att han inte behöver klä ut sig men det är liksom han själv som velar. Ena dagen har han sagt att han vill vara Hulken och vi har gått och köpt en Hulken-dräkt. Andra dagen vill han inte ens sätta på sig den för att den är för läskig och då ska vi inte tala om den dräkten med skelett! Nu ligger en enkel Spiderman-dräkt utan muskler, för att det var läskigt, och väntar. Vi får se om den åker på eller om han får gå som sig själv. Vilket som egentligen men det vore nog roligast för honom att gå utklädd då alla andra barn kommer att vara det. 
 
Älskade unge, du gör oss tokiga men får oss att skratta som få! ♥
 
 Gårdagens lyxiga middag.