Feber.

Febern är ett faktum. Nu är jag sjuk på riktigt. Vid halv två orkade jag inte hålla ut mer. Bra nog såg chefen det också. Nu ligger jag hemma och ska försöka sova bort febern för att snart drar G och jobbar kväll efter at ha vabbat dagen. Då är jag mamma oavsett sjukdom... Tandläkarbesök.

Igår var det dags för lillens "första" riktiga tandläkarbesök. Vi har vart där en gång tidigare men enbart för att kolla om ett fall hade påverkat tänderna, vilket det som tur inte hade gjort. Igår var det dags för den riktiga så att säga. 

Jag vart himla chockad ska ni veta. Hela vägen dit totalvägrade han allt i protest mot tandläkarbesöket. Vi berättade för honom innan i syfte till att han ska veta vad som väntar men det gick inte riktigt hem. Väl framme och de ropade ut hans namn gick han frivilligt in i rummet. Jag satte mig med honom på knät och han tittade nyfiket runt på alla instrument. Tandläkarn frågade ut oss på frågor som "Vad dricker han när han är törstig?"  och "Hur mycket godis får han i veckan?". Sedan fick lillen frågan om han använder napp vilket han glatt svarade nej till. Det stämmer ju inte riktigt då han kan ha napp ibland men enbart vid uppvak på natten eller någon enstaka nattning. 

Sedan fick han öppna munnen och det gjorde han utan problem. De fick känna på hans tänder och kontrollerade att han hade fått alla. Lite roligt var det när de hade känt på nedre käken och gjorde en paus så var han snabb med att påpeka att de inte räknat uppe. Ha ha. Besöket gick i alla fall bra och fick hem en broschyr om råd och lillen fick med sig en ny tandborste. Loppievent

Loppi-event Babylove gick av stapeln och denna gång var det en blandning av bloggare och "vanliga" föräldrar. Detta gjorde att det var maximalt med människor i lokalen och man fick träffa på väldigt många nya och gamla ansikten. Jag kan få lite lätt panik när det blir för många människor samlade så jag höll mig på en kant. Eventet i sig var väldigt uppstyrt som vanligt av bästa Loppi-gänget och det var både nya och gamla utställare. 
 
Super trevligt event, tack super Gänget! ♥
 
 
Träffade upp min snygga vän Michan för att ta oss tillsammans till Skepparholmen. 
 
 
 
Vi väntade sedan in fina Emma med sin underbara son. 
 
Dryck från Vitaminwell. 
 
 
Wraps & sallader från Panini. Super gott! 
 
 
Lidl gjorde premiär och gjorde det med glans!
 
En favorit som har helt underbart bord varje gång är Bambino. 
 
Som sagt... Fullt hus. 
 
Jag tycker att Paula är bland de vackraste gravida kvinnor jag sett. 
 
Denna lilla galna pojk är alldeles för underbar! ♥