Påväg till landet

Hur mår ni mina trogna där ute? Vi mår bra med massor att göra. En sak jag märkt med att vara tvåbarnsmor är att ALLT kräver så mycket mer planering. Sedan gäller det att hålla sig till den någorlunda för att undvika att man fallerar. Det kan liksom bokstavligen ta två timmar för oss fyra att ta oss hemifrån, tänkt er då när jag ska ut med båda själv. Ja, det är bokstavligen projekt. 

Ta idag som exempel. Vi åt vi en lång brunch vid tolv och efter det började vi plocka och sedan fixa oss för att gå ut. Klockan fyra satte vi oss i bilen och är därmed redan en timme sena till ett 16års kalas. Lagom kul då jag avskyr att vara sen men vi är fortfarande helt ovana och det mesta tar mycket extra lång tid. Ni med två små förstår nog vad jag menar i alla fall och ni andra förstår nog så småning om. Snart är vi framme i norrtälje och Adéle(med ett stumt E) ska äntligen träffa hela Vahlner familjen. Kanske hinner vi med en brasa på hemvägen. Men en sak i taget vettja. Först blire 16års party.

Trevlig Valborg alla ni! 

Fredag

Roligt med fredag! Som mammaledig är det ju näst intill helg varje dag eller halvt. Riktig helg innebär ju att hela familjen är ledig och det är ju såklart ännu roligare. Denna helg väntar både kalas och premiäröppning av Parken Zoo. Med andra ord en fartfylld helg med en massa roligheter med min fina familj. 
 
Idag kör jag och sessan solo på dagen och ska ta en promenad till mallen för en lunch med en vän innan vi hämtar upp storebror på föris. 
 
Önskar er en super fredag, rocka loss!
 


Testagram

I veckan var det dags igen för det härliga budet från självaste Testagram. Som jag har förklarat förut så är det ett företag vars koncept är att kontinuerigt skicka ut boxar fyllda utav nyheter till en massa prenumeranter. Jag älskar att få hem dessa då det alltid finns någonting som faller mig i smaken och det är produkter jag annars kanske aldrig skulle testa och som senare kanske blir en ny favorit. 10 av 10 möjliga stjärnor!
 
 
Denna innehöll följande; 
 
- Risenta -  Jag är en suckers för granola och det är en kamp att hålla mig ifrån de som mina grabbar äter. Därför blev jag extra glad när denna visade sig i boxen. Den är nämligen utan tillsatt socker och är en nyttigare variant. 
 
- Barilla - Deras nya serie som som är gjort på det finaste durumvete. Dess grova yta ska göra att den lättare absorberar såsen bättre vilket i sin tur ger bättre smak. 
 
CIF - Våtservetter är någonting som en småbarnsförälder använder sig av väldigt mycket och nu kommer jag i alla fall att använda mig av det ännu mer. Denna Power&Shine gör att jag nu har våtservetter även för att torka i hemmet och som utöver det sprider en väldigt god doft. 
 
- Haribo - En påse fylld med sura nyheter. Jag är en riktig surgodis-person och kommer nog att älska dessa!
 
 
- Oatly - De är kända för sina produkter gjorda av havre och nu släpper de sin första energidryck. Inget tillsatt socker utan enbart naturligt sötad av havre och frukt. 
 
Dax - En alcogel som doftar päron och liljor, hamnar helt klart direkt i skötväskan.
 
- Göteborgs utvalda - Små crostinis med råg som är perfekt att ha i salladen eller att lägga fram en fredagskväll med en massa annat plock. Mums!
 
 

Tack till Testagram som ännu en gång lyckats!