Snart är vi tillbaka

Tänka sig att två veckor flyger förbi så himla snabbt. Förutom att lillan fyller hela fem månader idag så är vår semester på slutskedet. Jag känner mig inte alls sugen på att lämna detta paradis och lyx men samtidigt redo för att göra allt som väntar när vi landar. Dopet är nämligen på lördag och vi har en hel del och fixa såklart men allt är planerat(tror jag) så det är egentligen lugnt. Dock så är det lite svårt att inte känna stress när jag vet hur lite tid vi har på oss.

Imorgon är det sista heldagen här nere med 30graders värme och det spenderas vid poolen. Med andra ord så ska vi njuta till max och kvällen avslutas med god mat samt "Ministars". 
 
 

Han mår bra

Han mår bra, vi mår bra. Han hade ändå tur i oturen då det var ett väldigt hårt slag. Munnen har en otrolig läkningsförmåga så att de två djupa hacken efter hans framtänder svullade snabbt upp och började läka efter bara  en timme. Först vr et blodbad och det var nog det som var det läskiga, både för oss och för lillen. Det tog tid för honom att äta då det sved himla mycket när läppen kom i kontakt med någonting, särskilt något saltit såklart. Det ända jag är lite orolig för är hans permanenta tänder som ligger uppe i tandköttet och väntar. Han fick nämligen ett rejäl slag vilket resulterade i ett stort blåmärke i munnen. Förövrigt försöker vi att njuta av det sista här nere på Kreta då vi snart är hemma och semestern blir ett minne blott. Glöm inte att följa mig på instagram; Blanqui.se där ni får följa med dagen lång!

Kram till er alla ♥

 
 

Vår älskade otur

Varje gång jag har tänkt på att skriva om vår så kallade semester är det någonting nytt i listan som ska läggas till. Hur positiva vi än försöker att vara så slog det till oss riktigt hårt idag. Vi har det självklart super men vi kunde ha haft med oss turen och då sparat oss en massa huvudvärk och magont. Men nej, om det inte är någon som har ögat vår semester så heter jag Pippi. Allt började med att vi glömde ryggan på transferbussen, följt av att vi fick ett rum med begränsat havsutsikt när vi betalt för havsutsikt(som Ving självklart menar "inte" är begränsad), G blev tokförskyld plus att barnen är snoriga och jag fick ett äckligt munsår följt av att kameran numera är trasig och lillen halkade i rutschkanan som resulterade i blodbad. 
 
Japp där har ni en kort sammanfattning av vår tur denna semester. 95% har vi legat och jäst vid poolen och livet har varit tipp topp men det är de där enstaka procenten med otur som är svåra att skaka av sig när de inte slutar att komma. Förhoppningsvis är lillens accident och doktorbesök det sista av de slaget i alla fall. Nu väntar vi in doktorn som ska hjälpa lillen som förövrigt är ok men vi behöver papper på händelsen för eventuella biverkningar längre fram.