Candlebox of Sweden

 I veckan kom ännu en box ifrån en utav mina favoriter, nämligen Candlebox Of Sweden. De är som jag tidigare berättat nya på marknaden och levererar lite finare ljus med extra lång brinntid till en mindre kostnad. Detta är någonting som egentligen passar alla men passar som handen i hansken för alla som älskar inredning och vad det innebär. Med en enkel prenumeration som är utan bindningstid och du själv väljer summan så får du månadsvis hem en box med dessa underbara nya dofter som självklart överstiger kostnaden. För mig är det ett måste med ljus här hemma och finns inget bättre än att tända ett som sakta men säkert sprider doften i hela lägenheten. 
 
Men vet ni vad det allra allra bästa med Candlebox Of Sweden är? Det är att de förutom de själva tar in ljus från leverantörer som själva skänker pengar till välgörenhetsorganisationer så skänker även de själva hela 5kr för varje såld box. Så att unna sig någonting blir lite lättare för samvetet när man vet att man är med och bidrar. Just nu så har de dragit igång sin mellandagsrea med att ge 100kr i rabatt på decemberboxen. Ni betalar enbart alltså 255kr med koden PRE100. Perfekt att ge bort eller varför inte unna sig själv?
 
 
Decemberboxen innehöll denna gigantiska juliga doft ifrån WoodWick, comfort & joy. Den doftar alldeles ljuvligt och en riktig julig doft är verkligen pricken över i:et såhär i juletid. 
 
 
 
 
1 JUNITJEJ:

skriven

Underbara doftljus!

Kommentera här: