Testagram Nov

För ett tag sedan var det dags igen för det härliga budet från självaste Testagram. Denna gång har det tagit lång tid för oss att packa upp eftersom det har varit sjukstuga för det mesta och sedan när vi väl har varit friska så har det varit mycket på schemat. Som jag har förklarat förut så är det ett företag vars koncept är att kontinuerigt skicka ut boxar fyllda utav nyheter till en massa prenumeranter. Jag tycker om att få hem dessa då det alltid finns någonting som faller mig i smaken och det är produkter jag annars kanske aldrig skulle testa och som senare kanske blir en ny favorit. 
 
 
Denna innehöll följande; 
 
- Risenta -  Musli med chia&blåbär, mumsfillibaba!
 
- Nyåkers - Så himla goda pepparkakor, så goda att det var svårt att sluta äta...
 
Orab-B -  Både en tandkräm för vuxna & barn, Dessa har vi faktiskt provat förut och gillas här hemma! 
 
- Semper bar - Dessa bar gick hem hos lillen som smaskade i sig de på en gång. Dessa lär nog få följa med i skötväskan när hungern oväntat slår in. 
 
- Santa Maria - Dessa är nog boxens suprise som jag väntar med spänning att få prova. det är malen ingefära som går att använda i både matlagning och bakning. För oss blir det nog julbak med dessa!
 
- Hockeypulver - 30 år har detta godispulver funnit! Ingen direkt hit hos mig men ska nog bli något roligt bak med dessa.
 
- Törsleffs - Karamellisrad mjölk, något jag är uppvuxen med och alltid har hemma tack vare att pappa är bagare. Älskar älskar älskar! Går bra till pannkakor eller bakning. MUMS!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: