Tomteland del 1

 
I helgen så var det dags för oss att besöka Tomteland, som ligger uppe i Mora ca 4 timmar ifrån Sthlm. Detta är en dag som både vi vuxna och barn längtat väldigt mycket till. Delvis för att spendera en helg med våra vänner, Matilda med familj, och delvis för att barnen laddat inför mötet med tomten. Alla kiddos hade verkligen super kul och det var någonting speciellt att få träffa tomten IRL och få överlämna sina egna önskelistor. 
 
 
 
Förutom att det bokstavligen var iskallt så var det himla fint i själva parken. De hade pyntat både med mysig belysning men även byggt små trollhus längst vägen in till själva huvudbyggnaderna.
 
 
 
 
 
Det var svårt att få med alla kiddos på en bild då de var all over the place. Vem klandrar de när de befann sig hos självaste tomten och fick springa runt i både hans hus och torg där det spelades en massa teater. 
 
 
 
Inne i tomtens hus var det himla fint dekorerat men tyvärr väldigt dåligt ljus och väldigt mycket folk, vilket resultera i få bilder. Men helt klart det mysigaste jag sett på länge!
 
 
 
 
Vi avslutade besöket med att lämna över önskelistor och som ni ser var det glada miner! Lillen vart dock lite ledsen då han inte hörde tomten säga "Yoi-kai Watch" som var först på hans lista. Han mumlade bara det och antadligen för uttalet men han trodde ju att tomten inte sa det alls sa det och att han därmed inte kommer med det i jul... 
 
 

Kommentera här: