Dagen

Här har dagen verkligen sprungit förbi. Vi har precis avnjutit en efter-leks-glass och ska snart ta oss till centrum för att köpa hem för att laga en god middag. Denna dag har verkligen varit helt underbar på alla möjliga vis. De senaste tre timmarna har vi lekt i parken i det underbara vädret. 

Så mycket vårkänslor just nu! Ny vecka

MÅNDAG igen kära ni. Helgen vart helt bloggfri och det utav en anledning; tidsbrist och dålig planering. G jobbade och jag hade fullt upp med lillen. Som höggravid tar det verkligen på krafterna och jag har varit helt slut om kvällarna. Helt slut. Typ somnat med lillen... Men men vet att de flesta av er själva är föräldrar och förstår läget. 

Denna vecka börjar med att vi åker iväg på ett litet äventyr alla tre och då lillen alltid är ledig på måndagar så ska vi efter det även leka i parken. Det ska vara strålande väder idag med en vacker sol och d-vitamin behöver vi verkligen! Tanken var picknick i parken men det hanns inte i morgonkaoset. Men vad gör det om hundra år? 


Happy monday everyone! Guldkorn bland sanden

Igår kom min vän Sofi förbi med finaste Zelli och hade med sig världens godaste semlor. Dessa har hon pratat om hur länge som helst men det har aldrig blivit av att gå förbi och äta dem så hon tog sakerna i egna händer och kom hem till mig med en. Hur underbar? Tänka sig att jag känt henne "bara" i ca tre år men ibland känns det som hon varit där hela livet. Hon och småtjejerna är så självklara i vårt liv och jag är tacksam över att ha de i våra liv. Vänskap ska vara enkelt och inte tillgjort. Guldkorn finns bland sandkornen, gäller bara att hitta dem ♥