Testagram maj

 
I veckan var det dags igen för det härliga budet från självaste Testagram. Som jag har förklarat förut så är det ett företag vars koncept är att kontinuerigt skicka ut boxar fyllda utav nyheter till en massa prenumeranter och har nu faktiskt funnit på marknaden i hela TVÅ år. Jag älskar att få hem dessa då det alltid finns någonting som faller mig i smaken och det är produkter jag annars kanske aldrig skulle testa och som senare kanske blir en ny favorit. 
 
10 av 10 möjliga stjärnor!
 
 
Denna innehöll följande; 
 
- Appletiser -  En äppeljuice som endast är tillsatt med kolsyra. Ska vara väldigt uppfriskande och las i kylen med en gång. Perfekt nu i soliga tider.
 
- Colgate - En helt ny tandkräm som är specialiserad på att ta bort år av gulnader. 
 
Lipton - Ett svart te med bergamott & citrustoner. 
 
- Nivea - Våtservetter är ju fantastiska. Nu har nivea en djuprengörande som även tar bort vattenfast make-up och som luktar gott! 
 
- Nivea - En liten miniflaska med solskydd för barn, perfekt att ha i skötväskan hela tiden för att snabt ta fram i parken när det blir alldeles för varmt.
 
- Nutrilett - Jag är ett fan att bars, har typ alltid liggandes i vskan. Jag tycker verkligen att det är perfekt på vögen och nu med lillan så hinner jag inte alltid äta som jag borde. Nu har de i alla fall tagit fram en ny som innehåller protein och fiber med quinoa, havre, äpple och kanel. Mums! 
 
- Bliw kök – En köksanpassad tvål. Hur undrar ni? Ja den är gjord på att ta bort den där extra oönskade doften på händerna med doften lime och vildtimjan.
 
- Skittles -  Helt klart lillens favoriter av all times. Han var snabb med att ta den som ni kan se nedan. Just denna heter wild berries. Mumsfillibabaaaa!!
 
 
 
 Tack för denna box Testagram