Konstant häng

Vet ni vad det är att konstant ha en fastklistrad bebis på sig under dygnets alla timmar? Jag klagar inte för att det är jag som gjort henne så mammig. Även detta kommer att gå över och hon kommer väl snart springa iväg och ha svårt att hålla kvar i famnen så jag njuter för det mesta av hennes mammighet. Förövrigt så har hon haft väldigt hög feber sedan i fredags natt. Trodde först att det var tänder men när febern satt i förstod jag att det var någonting annat. Idag besökte vi doktorn och fick till svar att det enbart är något virus så att det gäller att härda ut.

Just nu är jag fokuserad på lilltjejen och att få henne frisk snarast.
Puss så länge <3
 
 

Littlewe november

Ni vet hur man som barn var dagen innan julafton? Ja, precis så har jag varit nu ett tag eftersom jag har vetat det det snart var dags för novemberboxen av Littlewe. För er som inte har hängt om vilka de är, eller bara missat mina tidigare inlägg så kan ni hitta ett HÄR. Kort så levererar de högkvalitativa boxar med noga utvalda varumärken till ett fördelaktigt pris. Förutom att du kanske inte skulle ha hittat dessa plagg själv och därmed tyvärr aldrig köpt de så betalar du ett reducerat pris och som grädden på nosen så blir du överraskad varje gång. Månadsboxen kostar 599kr och boxens innehåll överstiger det självklart med råge. Sedan har de andra boxar så som Nyföddsboxen & Presentboxen, in och läs HÄR för att se pris för boxen som passar just er.
 
 
 
Novemberboxen innehåll:
  • En onesie från MarMar som är bokstavligen det mjukaste plagget jag någonsin sett. Förutom det så är printet helt underbart.
  • Onepiece från Softgallery som har världens coolaste prin, nämligen ugglor. Även denna är väldigt mjuk och lägger sig snällt på bebishuden.
  • Body från Softgallery som precis som alla andra plagg i boxen var den väldigt mjuk och med ett fint print.
  • Leggings från SoftGallery som är i samma tyg med i en annan färg än vad bodyn, dessa matchades tillsammans med ett hårband ifrån förra boxen. 
 
 
 
 
 
Tusen tack LittleWe för denna mjuka box ♥

Midnatt & avslutning

Onsdagen är här och det har tagit mig sisådär en dag att avsluta ett inlägg. Jag vet inte riktigt varför jag gör så med mig själv. Med det menar jag att jag envisas med att inte lägga mig tidigt utan varje kväll inser jag att klockan slagit midnatt och jag inte är i närheten på att gå lägga mig. Det är mycket trix och fix just nu men framförallt så är sanningen att jag total fastnat för ett program om människor över 300kg. Well well. Jag sitter i alla fall med en glatt hjärta efter båda måndagens och gårdagens äventyr.
 
Igår var det även dags för lillens sista träning och den avrundades med en guldmedalj som han var så himla stolt över. Det har varit super kul för honom att ha en egen "träning" och när jag förklarade att det var allra sista gången så vart han lite ledsen. Eftersom det inte finns någon fortsättningsgrupp så känns det olönt att betala för en ny termin med samma sak. Ska istället försöka hitta någon annan aktivitet som blir hans till våren innan fotbollen drar igång nästa höst.