Naturhistoriska och läggdags

Jag har officiellt gått in i tredje veckan utan träning. Jag vet inte vad jag ska tycka men jag tycker helt klart synd om mig själv. Jag saknar träningen men jag vet att jag måste bli helt frisk. För fem veckor sedan låg jag ju med feber och veckan efter när jag kände mig lite bättre började jag träna igen. Antadligen alldeles för tidigt och det är nog det som gjort att min förskylning kom tillbaka och numera är livslång. Eller så känns det i alla fall. 
 
Idag så började höstlovet och vi trotsade mitt dåliga mående och tog oss ut till Naturhistoriskariksmuseet med vänner. Det är ett museum som vi ständigt återkommer till och jag lovar att man aldrig tröttnar, eller i alla fall inte barnen. Det är så himla kul att se hur intresserade de är utav allt och frågar en massor, vill gärna att man ska läsa varenda skylt osv. De har ju olika utställningar så barnen kan ju roa sig en heldag utan problem.  I vanlig ordning tog vi med oss lunch och stannade näst intill hela dagen. Jag är himla sugen på att gå till cosmonova och det kanske blir ett litet besök där nästa gång.
 
Dagens ros -Barnen som var så himla glada över att få gå på museum.
Dagen ris  - Går dock till mig som slarvade bort min sminkväska.
 
 

Littlewe leverans

 Ni som följer oss på instagram vet ju redan tack vare underbara instaflödet att vi fick ett väldigt speciellt paket i fredags. Jag vart så himla glad och öppnade denna lilla box med spänning. Det var en månadsbox från underbara Littlewe som levererar högkvalitativa kläder varje månad i lillans storlek. De samarbetar med speciellt valda varumärken just för att hålla denna höga standarn. Förutom att det är sjukt bra barnkläder så är det paketerar så himla fint och allt gör det hela väldigt lyxigt, för att inte tala om bekvämligheten att slippa vara på ständig jakt själv efter de fina plaggen. Kom igen, hur ofta kan man lägga ansvaret på vad ens barn ska ha på sig till någon annan? Ni vet ju hur det kan bli bara när pappor tar över... Nä men skämt o sido. Jag är väldigt noga med vad jag sätter på mina barn, just för att jag har det intresset och med mitt kontrollbehov så skulle aldrig detta gå egentligen. Men dessa underbara kvinnor som driver detta har själv barn men framförallt så har de själv ett öga för speciella och exklusiva barnkläder. De brinner för detta och det märks verkligen, de vet helt klart vad de gör! 
 
 
Littlewe erbjuder lite olika boxar vilket gör att det uppfyller de flestas behov. Vill du ge i present, en box till BB eller  till någon näras babyshower? Vill du testa månadsboxen enbart en månad så går det också. Men jag lovar, ni kommer helt klart fastna! Det här är vardagslyx totalt och det tycker jag man som förälder är värd, även barnen såklart. De hittar liksom de mest underbara plaggen och alla boxar är anpassade efter säsong, helt amazing! 
 
 
 
Denna box innehöll tre plagg & en accessoar. Jag älskade alltihopp och ni kommer att få se plaggen bättre i ett annat inlägg. Lillan har redan invigt allt, det säger väl allt! 
 
 
 Tusen tack till underbara Littlewe för att ni tagit fram världens bästa box! ♥
 

I samarbete med Littlewe

Godmorgon söndag

Äntligen söndag, eller ja riktigt roligt för att G är ledig imorgon men framförallt för att jag saknar mitt stora hjärta så himla mycket. Nu låter det som att han varit borta länge men det känns så himla tomt så fort jag inte vaknar till att han kommer över väldigt tidigt för att göra morgon. Igår så var jag och lilltjejen med tjejerna och hade en halloweenkväll med pizza och en massa annat svull. Det var ett riktigt bra tag sen vi träffades så det var välbehövligt verkligen. Efter en massa catch-up-prat så vart det två skräckisar. Lillan var super duktig och hämta på mig som vanligt. 
 
Idag blir det en lugn dag. Ska försöka röja undan här hemma lite innan jag och lilltjejen åker och hämtar storebror för att sedan ha en myskväll hemma. 
 
Önskar er en extra mysig söndag, ta hand om varandra♥