Go baby go - En dansk nödvändighet

 
Adéle fick ett fint paket igår, och hela vägen ifrån Danmark. Det var från det danska märket GoBabyGo. De gör produkter som hjälper våra små liv när de håller på att lära sig krypa. Ni vet när de kanske inte är tillräckligt stabila än och halkar på golvet när de är i kryp-position? Ja, då ska deras produkter hjälpa de att hålla sig kvar med hjälp av gummi på knän och fötter. De är fortfarande inte etablerade i Sverige men en svensk hemsida med webshop och video med övningar för att stärka barnen motorik är på ingång. Medans kan ni köpa dessa underbara produkter på HÄR och HÄR !
 
 
De har strumpbyxor, leggings, knä"skydd" och strumpor. Alla fyra produkter görs i hela fem olika ljuvliga färger. Jag känner redan nu att jag kommer vilja bunkra upp!
 
 
Adéle är ju kanske inte riktigt kryp-redo men det kommer snabbare än vad man tror och hon tränar för fullt genom att sprattla som en galning när hon ligger på mage. Hon ska först träna upp sin bål och överkropp sen så är hon nog redo och då kommer nog dessa att användas minst sagt flitigt!
 
 
 
Tusen tack till GoBabyGo för de fantastiska gåvorna!