Go baby go - En dansk nödvändighet

 
Adéle fick ett fint paket igår, och hela vägen ifrån Danmark. Det var från det danska märket GoBabyGo. De gör produkter som hjälper våra små liv när de håller på att lära sig krypa. Ni vet när de kanske inte är tillräckligt stabila än och halkar på golvet när de är i kryp-position? Ja, då ska deras produkter hjälpa de att hålla sig kvar med hjälp av gummi på knän och fötter. De är fortfarande inte etablerade i Sverige men en svensk hemsida med webshop och video med övningar för att stärka barnen motorik är på ingång. Medans kan ni köpa dessa underbara produkter på HÄR och HÄR !
 
 
De har strumpbyxor, leggings, knä"skydd" och strumpor. Alla fyra produkter görs i hela fem olika ljuvliga färger. Jag känner redan nu att jag kommer vilja bunkra upp!
 
 
Adéle är ju kanske inte riktigt kryp-redo men det kommer snabbare än vad man tror och hon tränar för fullt genom att sprattla som en galning när hon ligger på mage. Hon ska först träna upp sin bål och överkropp sen så är hon nog redo och då kommer nog dessa att användas minst sagt flitigt!
 
 
 
Tusen tack till GoBabyGo för de fantastiska gåvorna!

Kesobowl utan nattsömn

 Vem säger att man behöver sömn för att fungera? Jo alla kloka vuxna människor vet och förstår det, ha ha ha. Tyvärr är det ingenting man föds med utan någonting man med åldern lär sig. Adéle har enbart levt utanför magen strax sex månader så att hon har ju ingen som helst aning. Inatt t.ex. var det en sådan natt då hon helst av allt inte ville sova. Kan vara tänder, magen eller bara olusten till att sova. Det är henne ej likt så att jag tror på det första nämnda. 
 
Idag fick vi avbok på vår bebisdejt, vilket kanske kan varit det bästa då jag knappt känner mig mänsklig. Det blir en hemmadag-deluxe med siesta och hemmafix. Med vädret som är utanför kunde jag inte vara gladare. Blir nog att laga en god soppa till när lillen kommer hem för att sedan mysa resten av kvällen också.
 
Kram på er ♥
 
 
Idag behövde jag en kickstart så det fick bli en kaffe med kesobowl gjord på;
Keso mini, banan, kiwi, färska hallon & blåbär samt toppad med chiafrön och kokos.
 
 
 
 

Ben10 galapremiär

På lördag är det dags för en ny galapremiär. Denna inbjudan damp ned i brevlådan och gissa om lillen vart lyrisk!?? "BEN10??? Mamma det där är mitt brev eller hur?"Jag tycker det är helt galet hur stor han har blivit min lilla baby och det är vid sådana här tillfällen man inser hur tiden flygit förbi. Det var liksom inte så länge sen han älskade babblarna och knappt kunde prata medans man nu knappt kan få tyst på han. Kommer bli en super mysig lördag i alla fall ♥