Update

Hej vad jag har saknat er! Jag vet inte riktigt hur jag mår men jag fungerar i alla fall. Idag har jag bestämt mig för att ta tag i träningen ordentligt och hoppas på att allt annat faller samman allt eftersom. Jag mår så himla bra utav träningen och det har inte alls blivit lika regelbundet de sista veckorna och ni vill inte veta allt jag tryckt i mig. Så mycket att jag känner hur kroppen tar stryk. Jag mår bättre allmänt med mer balans med både bra och god kost men framförallt med träning.
 
Jag försöker att inte tänka allt för mycket, försöker leva dagen lite och det känns ok. Jobbar har jag gjort nu heltid i en vecka och nästa vecka blir likadan. Så jäkla skönt att komma iväg och få jobba! Dels för att jag älskar det jag gör och jag har världens bästa kollegor(för att inte tala om min skrivbordgranne) men även för att jobbet upptar all min koncentration och jag slipper tänka på annat. Imorgon börjar en ny vecka och jag har minst sagt längtat! Här hemma så är det sjukstuga fortfarande då barnen varvar, lite som om de kommit överrens att köra någon typ utav sjukdoms-stafett. Tur i oturen så har G möjlighet att vara hemma då han är pappaledig veckan ut så egentligen råder det ingen nöd. Förutom Adéles inskolning, ja precis, hon ska börja men jag tar det i ett annat inlägg. 
 
Natti natti sålänge♥
 
 TBT för lite mer än ett år sedan♥

Candlebox April

 
För ett tag sedan fick jag hem månadens box ifrån en utav mina favoriter, nämligen Candlebox Of Sweden. De är som jag tidigare berättat nya på marknaden och levererar lite finare ljus med extra lång brinntid till en mindre kostnad. Detta är någonting som egentligen passar alla men passar som handen i handsken för alla som älskar inredning och vad det innebär. Med en enkel prenumeration som är utan bindningstid och du själv väljer summan så får du månadsvis hem en box med dessa underbara nya dofter som självklart överstiger kostnaden. För mig är det ett måste med ljus här hemma och finns inget bättre än att tända ett som sakta men säkert sprider doften i hela lägenheten.  
 
In & kika på de olika alternativen HÄR ♥
 
 
 
Boxen innehöll fräscha dofter som är perfekta för tex hall eller toalett. Av den enkla anledningen till att jag gillar lite mjukare och söta dofter till resterande rum. ♥
 
Dofter:
Olivia & Co- Clean Water
Victorian - Fresh Cotton
 
 
 Med koden "blanqui" får ni 10% rabatt på valfri box 
 
 

Kan inte kollapsa

Det är lite sjukt hur livet inte blir som man tänkt sig, på alla sätt. Det som har hänt min familj skulle jag aldrig ha kunnat ana. Vi har alla haft så mycket att tänka på och egentligen inte haft någon tid för att sörja eller bara få vara ledsen. Jag märker att jag inte är mig själv numera och kan säga konstiga saker eller prata osammanhängande. Det är lite som om jag är på stand by läge men gör allt som vardagen kräver, man kan inte riktigt kollapsa då livet inte riktigt kan vänta. Jag märker hur mina ögon kan bli tårfyllda ifrån ingenstans helt omedvetet, hur jag gråter 10 ggr när jag tittar på något eller hur snabbt det går ifrån glad-arg. Det slår mig fortfarande som hårdast om nätterna och det är många vakna nätter med lite sömn. Det är så många frågor men framförallt känslan av maktlöshet i hela situationen. Maklöshet över vad som hänt, maklöshet i att inte kunna skydda de som är mina men framför allt maklöshet över att inte veta vad som väntar runt hörnet.