Tävling

Just nu har jag en tävling med Herobility inne på min instagram. De har kommit och tagit över marknaden när det kommer till barnflaskor och tillbehör det senaste året. Vi älskar mycket med dem men framförallt formen på nappen som är perfekt för barns små munnar och hindrar vätska ifrån att rinna ut vid mungiporna.  
 
In & kika, puss Blanqui.se 
 
 
 

Konstant sjukstuga

Det känns som om A blir sjuk konstant men så är det självklart inte. Däremot så har hon blivit sjuk två gånger bara i augusti varav en var utav det slag. Hon blev nämligen smittad av höstblåsor, som började med väldigt hög feber följt utav utslag och blåsor lite överallt. Värst var nog munnen och svalg som var full utav blåsor, vilket gjorde att hon varken kunde äta eller dricka. De som känner henne vet vilken matvrak hon är, hon äter liksom allt och helst hela tiden, så det var minst sagt en konstig syn. Nu är hon i alla fall äntligen frisk och jag hoppas att hon får vara det ett bra tag. Så jobbigt att se sina barn sjuka och att vara oförmögen till att bota det. Lillen har klarat sig så det var ju lite sv en  h a l l e l u j a  moment. 
 
Imorgon börjar jag jobba heltid, vilket känns lite konstigt men framförallt kul. Jag kommer kunna ägna 100% av min fokus om dagarna på det jag älskar. Det är på en ny arbetsplats, eller ny är det inte då jag har gått på timme sedan februari men nytt helttidsjobb. Känns skönt att jag har mjukstartat i ett halvår för att nu börja ordentligt. Ser fram emot allt jag kommer att lära mig då personlig utveckling är någonting verkligen älskar. Man kan aldrig få för mycket kunskap och man kan aldrig veta allt, bra va? 
 

 
 
 
 
 

Back on track

Augusti är här och det innebär att vi är back on track. Jag har varit ledig i tre hela veckor med mina små. Jobbat medans de tidigare var i Spanien med G och njutit(?) av det kalla vädret. Helt galet att vi är inne i andra veckan i augusti och sommarvädret fortfarande är obefintligt. Som grädde på nosen så har jag inte haft utomlandssemester så det känns nog lite extra. Men vad gör det om hundra år? Om bara ett par månader så ligger hela familjen på stranden och njuter tillsammans så det är det som är målbilden just nu. Hoppas ni haft det dunderbra och att ni laddat batterierna ordentligt. Som jag har saknat er, men nu är jag här igen