Underbarababy 2017

Även i år var jag bjuden till UnderBARABARNs minimässa UnderBARABABY! Iår gick det av stapeln inne i city närmare bestämt Radisson Blue Waterfront precis brevid centralstationen i Stockholm. Helt sjukt bra för alla gravid och med barn 0-3år både innehållsmässigt men även lägesmässigt. Det ska liksom vara enkelt att ta sig till en mässa och centralare läge finns ju inte. Ni som är i målgruppen får ju verkligen inte missa detta nästa år. Ni finner ca 40utsällare och har chans att fynda riktigt bra saker!
 
Vi tog bilen in och precis utanför mötte jag min fina vän Fatima och hennes Elsa-Sorayah. Det är helt galet hur man kan klicka så bra med en människa, den här kvinnan får mig verkligen att må bra och hon har typ tur att vi inte bor närmre för att då skulle hon ofrivilligt få hänga med mig oftare, haha. Det började i alla fall med att vi fick avnjuta en riktigt god frukost tillsammans med andra utvalda bloggare, och den goda frukosten hade vi en fantastiskt utsikt över stadshuset. Vi blev informerade lite om mässan innan vi blev insläppta en halvtimme innan öppning. Jag blev dock inte så långvarig för att jag var tvungen att åka iväg på sjukhusärenden men den tiden jag var där var ju himla mysig. Dels för den intima mässan men framförallt för sällskapet!
 
 
 
 
 
 
 
 
En monter som vi besökte var Blöjtårtans, där man kunde bygga ihop sin alldeles egna för ynka 65kr. Förutom att hon säljer färdiga tårtor så har hon även en liten shop. In & kika!
 
 
 
(Bild lånad av F) Mässans solklara favorit var ingen mindre än Herobility's monter. De har nyligen lanserat och jag tänkte skriva ett eget inlägg om de snarast så att ni får lite mer kött på benen. Men jag säger bara så här; de här helt fantastiska. In och kika HÄR ♥
 
 
(Bild lånad av F) Min lilla tjej i Babybjörns mega sitter, vart försvann hon? 
 
 
 
 Älskade Fatimis ♥