Underbarababy 2017

Även i år var jag bjuden till UnderBARABARNs minimässa UnderBARABABY! Iår gick det av stapeln inne i city närmare bestämt Radisson Blue Waterfront precis brevid centralstationen i Stockholm. Helt sjukt bra för alla gravid och med barn 0-3år både innehållsmässigt men även lägesmässigt. Det ska liksom vara enkelt att ta sig till en mässa och centralare läge finns ju inte. Ni som är i målgruppen får ju verkligen inte missa detta nästa år. Ni finner ca 40utsällare och har chans att fynda riktigt bra saker!
 
Vi tog bilen in och precis utanför mötte jag min fina vän Fatima och hennes Elsa-Sorayah. Det är helt galet hur man kan klicka så bra med en människa, den här kvinnan får mig verkligen att må bra och hon har typ tur att vi inte bor närmre för att då skulle hon ofrivilligt få hänga med mig oftare, haha. Det började i alla fall med att vi fick avnjuta en riktigt god frukost tillsammans med andra utvalda bloggare, och den goda frukosten hade vi en fantastiskt utsikt över stadshuset. Vi blev informerade lite om mässan innan vi blev insläppta en halvtimme innan öppning. Jag blev dock inte så långvarig för att jag var tvungen att åka iväg på sjukhusärenden men den tiden jag var där var ju himla mysig. Dels för den intima mässan men framförallt för sällskapet!
 
 
 
 
 
 
 
 
En monter som vi besökte var Blöjtårtans, där man kunde bygga ihop sin alldeles egna för ynka 65kr. Förutom att hon säljer färdiga tårtor så har hon även en liten shop. In & kika!
 
 
 
(Bild lånad av F) Mässans solklara favorit var ingen mindre än Herobility's monter. De har nyligen lanserat och jag tänkte skriva ett eget inlägg om de snarast så att ni får lite mer kött på benen. Men jag säger bara så här; de här helt fantastiska. In och kika HÄR ♥
 
 
(Bild lånad av F) Min lilla tjej i Babybjörns mega sitter, vart försvann hon? 
 
 
 
 Älskade Fatimis ♥
 

Kikkoman lanserar eko

 
 
Jag vet att vissa kommer att få sig ett "AHA upplevelse" efter detta inlägg. Alla vet att Kikkoman är världskända för sin Soja som görs på vatten, sojabönorvete, salt. Det finns sedan tidigare en glutenfri variant på den traditionella soja men saknats för deras teriyakimarinad. Nu har de släppt två galna nyheter och det är lanseringen utav en glutenfri teriyakimarinad och en certifierad ekologisk soja(!). Jag fick hem ett trevligt bud helt kittad för att testa dessa två nyheter. Jag har dessvärre inte hunnit göra det men planen är att göra det snarast. Men viktigast är väl att nu kan ALLA njuta av den goda Teriyakimarinaden! Den är perfekt att ha till grillkvällen eller bara ha till middagskycklingen. Jag älskar den verkligen!
 
 
 
 
 Tusen tack Kikkoman för det härliga budet! ♥

Flygplansläge

Det är någonting med mig. Någonting som jag egentligen inte kan sätta fingret på och jag antar därför att det är lite olika faktorer som gör att jag just nu känner mig off. Typ sådär som när man åker iväg och lägger mobilen på flygplansläge. Den går liksom att använda men inte helt och håller. Alla appar fungerar men du kan ju inte ringa. Lite så känner jag mig. Jag fungerar för att jag måste fixa vardagen men jag är inte mitt 100% jag. Det har pågått ett tag nu och jag känner väl att det blir påtagligare än vad jag önskat men precis som det mesta i livet är det förhoppningsvis någonting temporärt.