Candlebox of Sweden

 
 Förra veckan kom det ännu en box ifrån en utav mina favoriter, nämligen Candlebox Of Sweden. De är som jag tidigare berättat nya på marknaden och levererar lite finare ljus med extra lång brinntid till en mindre kostnad. Detta är någonting som egentligen passar alla men passar som handen i hansken för alla som älskar inredning och vad det innebär. Med en enkel prenumeration som är utan bindningstid och du själv väljer summan så får du månadsvis hem en box med dessa underbara nya dofter som självklart överstiger kostnaden. För mig är det ett måste med ljus här hemma och finns inget bättre än att tända ett som sakta men säkert sprider doften i hela lägenheten. 
 
Minns ni vad som var det allra allra bästa med Candlebox Of Sweden? Det är att de förutom de själva tar in ljus från leverantörer som själva skänker pengar till välgörenhetsorganisationer så skänker även de själva hela 5kr för varje såld box. Så att unna sig någonting blir lite lättare för samvetet när man vet att man är med och bidrar. 
 
In & kika på de olika alternativen HÄR ♥
 
I denna box fick jag ett ljus ifrån Blanche "Garden Temptation" & en ifrån Woodwick "Candy Cane Cupcake". Båda har en brinntid på 35-40h och lämnar en ljuvlig doft i rummet du tänder ljuset i. 
 
 
 
 


I samarbete med Candlebox

Kommentera här: