Sjukstuga & sjukhus

Hej alla underbara! Jag har verkligen haft fullt upp men haft er i baktanken konstant. Det är väl det som är lite kruxet med bloggen, den ständiga påminnelsen om att komma in och skriva. Dock så har jag alltid sagt att det aldrig ska bli en jobbig grej, för att det är dagen jag slutar. Här inne så skriver jag av mig och lättar på mitt tryck, vilket aldrig ska bli jobbigt eller kopplas till negativa känslor. Jag älskar ju att vara här inne!
 
Hur mår ni annars? Själv så mår jag bra men vi har haft sjukstuga här hemma. Min käraste mor har även varit inlagd på sjukhuset vilket gjort att jag självklart varit in & ut därifrån. Tack gode gud så mår hon nu bättre och jag kan börja se klart. Läskigt hur man ibland får små påminnelser hur snabbt livet kan vända. Förövrigt vet jag inte om det är att vabruari kommit tidigt iår eller om det är snabbvisit av febern. Den har hittills enbart drabbat lillen och jag hoppas såklart att Adéle slipper, inte minns vi vuxna.
 
Ta hand om varandra så länge ♥
 
 

För att det är två veckor kvar

Det är himla roligt det här med födelsedagar. Jag har alltid varit den som gillar att skämma bort andra medans när det kommer till mig själv så har jag alltid nöjt mig med att inte göra mycket alls och att önska mig någonting har aldrig funnits på kartan. Förra året fyllde jag 25 år och jag var höggravid med Adéle, vilket gjorde att jag varken önskade mig någonting(out loud) eller gjorde någonting för den delen heller. Jag var himla besviken på mig själv och men särskilt besviken på G som inte ansträngde sig särskilt. Hans argument var att jag var höggravid och mådde piss, vilket jag kan köpa men det är inte ursäkt nog för att inte planera in någonting då vi alltid firar 25 storslaget. 
 
Iår så var min plan att åka bort till caribien men den planen blev inställd dagen G bytte jobb. Vi kan som ni förstår inte åka iväg mitt i hans provanställning men heller inte spendera så mycket pengar när vi inte riktigt vet om framtiden. Så istället tänkte jag unna mig någonting jag suktat efter i ÅR, då menar jag innan jag födde lillen. Jag hade ingen aning om att dessa märken gick upp i pris varje år vilket är väldigt dåligt för att de skulle jag ha besparat mig själv några tusenlappar. Jag blev helt chockad när jag insåg att min Burberry halsduk numera kostar det dubbla och likadant med mina Burberry skor. Helt helt galet! I alla fall så ska jag köpa mig själv en riktigt god 25års present sisådär ett år efter. Man fyller ju bara "halvägs till 50" en gång, eller hur?
 
 
Drömma kan man i alla fall ♥
 
 
 

Jag lever

Som det har kliat i fingrarna på mig och som jag tänkt på er. Men det här var lite vad jag behövde. Jag känner mig fortfarande inte helt hundra och det läskigaste är att jag inte kan sätta fingret på vad det är. Det är nog den här ovissheten som tar kål på mig. Ni vet vid det här lagret vilket kontrollfreak jag är, vilket gör att ovissheten, som ligger som ett moln över mig, tar kål på mig. Jag har kommit i ett viloläge i livet och för första gången vet jag inte vad den närmaste framtiden har att erbjuda. Trots att jag vet att det inte är mycket kvar utav denna föräldrarledighet så känns som om jag bara vill sätta igång med mitt. Jag vill så mycket och det gör nog mig frustrerad över att jag inte riktigt att ge det mitt allt just nu. Stundvis vill jag pausa tiden, typ när jag ligger och nattar lillen eller har en sovandes Adéle på brösten men stundvis vill jag även att ha framtiden nu. Ja ni hör ju, vilket kaos. Men allt har sin tid och att jag vet att jag kommer att ångra mina ord om några år. 
 
Förhoppningsvis så är ovissheten snart väck men för att vara realistisk så lär det hänga kvar ett tag. Det är en del som jag måste klura ut och en del som bara måste få sin egna tid. Om ett halvår kommer det i alla fall vara som bortblåst så jag ska göra mitt yttersta för att njuta utav de sista månaderna som föräldraledig.
För det är ju trots allt oslagbart underbart ♥
 
 
♥