Leos Lekland

Jag hoppas ni inte har missat att Leos Lekland nu har öppnat i Skärholmen! Vi var bjudna på premiären och jag valde att ta med min fasters son som hade en dunderkväll med lillen. A stannade hemma och jag fick "njuta" av att bara ha två äldre barn. Det bjöds på mat och annat gott men främst var ju all lek himla roligt. Jag åkte själv ner för en "attraktion" och man kan ju inte känna annat än hur barnsligt kul det är! Själva leklandet i sig var såklart super fräscht då vi var bland de första på plats men de hade även saker som gör att man vill åka en lite längre bilväg för att besöka just dem. Deras tävling rutschkanor, pyramidlabyrint och mycket mer. Om ni inte redan hunnit besöka dem så är det fasiken dags! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalasdekorationer

Trots allt som hänt så är det ett faktum att Adéles ett års dag närmar sig med stormsteg. Jag skrev tidigare om vad vi hade tänkt och det är väl någonting som kvarstår. Helst utav allt skulle jag, helt ärligt, strunta i allt då jag inte alls är så himla sugen på att stå i så mycket just nu. Men samtidigt tycker jag inte att det är rättvist mot henne. Lokalen är bokad sedan ifjol och första kalaset är alltid lite speciellt. Vi kommer att göra det enkelt men det blir ett kalas och förhoppningsvis ger det lite glädje i allt mörker. 
 
Dekorationerna har jag inte haft tid till att fixa så det var himla bra att jag för några veckor sedan beställde hem en del ifrån Kalasdekorationer.se, som förövrigt även har bröllopsdekorationer HÄR. Det behövs komplettera och jag vet helt ärligt inte hur jag ska hinna handla det med allt som händer denna vecka och G som jobbar extra till sent men i värsta fall blir det en riktigt sen handling på fredag eller om jag kanske hinner beställa lite extra ikväll. Men kalas blire oavsett ♥
 
 
 
 
 
 
 

Snart är det vår

Nu känns det verkligen som om att våren är på väg. Äntligen! Man är alltid lika snabb på att klä av sig vinterkläderna men vem kan döma en när det är någonting man längtar till lika mycket varje år. Dagarna rullar på här hemma och jag har numera ett plåster a.k.a Adéle vid mig konstant. Jag försöker jobba för att inte tänka på mycket och det har hjälpt mig mycket på dagarna. På kvällarna kommer det dock oftast som en käftsmäll och jag vill då helst utav allt bara lägga mig under täcket och sova bort det. Jag kan liksom fortfarande inte smällta det som hänt och det lär ta ett bra tag. Så länge nöjer jag mig med vår. Kan den komma nu?