Vår fredag

Gårdagen avslutades med ett leende på läpparna men trots det hade jag svårt att somna. Alla låg och sov vid 22 medans jag låg och fortfarande vred mig  vid midnatt. Jag är så tacksam. Tacksam över livet. Tacksam över att jag får uppleva livet varje dag och önskar att få leva länge för att få se mina barn och alla andra barn när mig växa upp. 
 
Min dag började precis som alla andra. Vakna till våra små troll för att sedan äta frukost till musik innan det var dags att lämna lillen på förskolan. Jag åkte sedan iväg till jobbet(butiken) för att shoppa lite somriga kläder till donnan och lite annat smått. När jag och donnan var klara där hämtade vi upp min brors son för att sedan åka vidare och hämta lillen. Innan vi gick ned till parken vart det en sväng förbi mataffären för att inhandla det viktiga fredagsmyset. 
 
Parken blev ännu bättre än planerat då vi förutom vår kompisdejt med våra favorittjejer så träffade vi både på min kusin och syster med barn. När klockan slagit hemgång var det bad som väntade hemma medans jag lagade mat. Barnen åt som två hulkar och somnade sedan gott efter lite fredagsmys. 
 
Älskar livet
 
 
 

Kommentera här: