Helgen som gått

Mitten på veckan, vilket innebär att det alldeles snart är helg igen. För mig känns det som att jag lever med enbart mån- och fredagar på scheamat. Dagarna emellan är liksom bara suddigt och man går på autopilot. Med andra ord så swishar det förbi. Helgen som precis varit var den första helgen på cirkus fyra veckor som vi inte hade någonting planerat. Superskönt om du frågar mig då det känns som om jag inte hinner med att bara vara. Helgerna är lite utav guldtid för oss fyra, nu när både jag och G jobbar heltid. Men samtidigt så är det den ända tiden man ska hinna träffa andra och få lite liv i det sociala. Så vad gör man? Jo försöker klämma in så mycket som möjligt, vilket i sin tur leder till att man går till jobbet på måndagen tröttare än var man var vid jobbveckans slut. Jupp, thats life. 
 
Denna helg spenderade vi med våra familjer. Först med Gabbes sida och sedan min. Familj är det allra allra viktigaste i livet och man får inte glömma att njuta av all möjlig tid tillsammans. För mig är det väldigt viktigt att barnen får en relation till båda våra sidor och växer upp med alla människor som älskar dem kring sig. Familj är kärlek och trygghet, vilket är någonting barnen ska känna till alla. Det är i alla fall någonting som jag alltid kommer att eftersträva och förhoppningsvis kommer de även att växa upp med väldigt goda minnen tillsammans med båda våra sidor.
 
Vi har förövrigt sex(!!!!!!) helger kvar här i Sverige och det känns rätt okej att ha fullt upp. Lite kalas för vänner, lillens kalas/födelsedag, julafton och ett bröllop ska avverkas innan vi lyfter till paradiset.
För att inte glömma allt jobb som måste checkas av, haha. Men så jäkla taggad! 
 
 
 
 

Dags för kurs

Som ni vet så jobbar jag heltid numera sedan några månader och dagarna swishar förbi. Bossen har skickat mig och min kära Petra på kurs och idag är det första dagen. Just nu sitter vi i matsalen och har precis "avnjutit" en tallrik utav skolmat.  Nivån i gruppen känns inte riktigt hög och det märks tydligt att vi jobbar med detta men jag tvekar inte på att den här kursen kommer att ge oss spetskompetens i de vi vill.  Om inte annat så är det mysigt att befinna sig inne i ett klassrum på fredagar, fyra veckor framåt. 

(null)

En handfull

Båda barnen har ju hunnit växa extremt mycket på kort tid eller det känns som om det är på kort tid i alla fall. L fyller år nästa månad, en hand full, och det känns verkligen helt galet. Han är verkligen en liten grabb nu och det är himla kul att uppleva. Förutom då han är som en mini tonåring och ska argumentera emot minsta lilla. Han är rapp i munnen och han har oftast svar på tal. Förstår inte alls var det kommer ifrån... haha 
 
Han har både växt till sig i storlek men framförallt i sitt beteende. Han frågar minst 500frågor per dag och jag tycker faktiskt om det, eller ja förutom när det kommer som mest olägligt. Typ innan läggdags eller påväg ut hemifrån en stressig morgon. Men mestadels är det en fröjd från min sida att få ha en diskussion om hans funderingar. Roligast är att i efterhand märka hur han tagit till sig det man pratat. Han är lite som en svamp som suger åt sig all info just nu och det är galet kul.
 
En månad kvar och då ska vi fira hans fem år med dunderkalas och i ett tema han själv valt. 
Världens bästa (snart) femåring♥