En alldeles för lång sommar

Det har varit en lång sommar i år, håller ni inte med? Hoppas inte, sorry men vart fasiken har den varit? Vädergudarna mste ha glömt oss här i Sverige. Varken jag eller barnen har badat så mycket som vi brukar iår. Det har varit svinkallt och långt ifrån sommarbölja. Som grädden på nosen så var jag tvungen att jobba när G och barnen åkte till Spanien. Vilket betyder att jag inte satt mig på ett flygplan sens förra sommaren. Hur galet är inte det? Ni som hängt med år efter år vet hur jag älskar att resa och att vi minst åker två gånger per år så ni kanske kan känna min abstinens. 
 
Det har inte varit mer än tillfälligheter som gjort att vi inte åkt någon stans. Eller ja kanske mer än så beror på hur man ser på det. G bytte jobb på hösten och det gjorde att vår vintersemester inte kunde bli av. Inför våren gick samma tankar igen och när det vart klart att han skulle byta jobb fick jag hålla mig lite till. Sommarn ville vi hålla smidig och dela på veckorna så att han inte behövde vara borta så länge ifrån det nya jobbet men såhär i efterhand borde vi bara ha tagit en ordentlig semester tillsammans. Både jag och G har väldigt hög arbetsmoral så att prestera på topp och att ha så lite frånvaro som möjligt faller naturligt för oss men med det kan man även lätt glömma bort vad som är viktigast. Det senaste året gick alltså åt "karriären" för G och jag är otroligt glad men framförallt stolt över vart han kommit idag. Han bytte bransch helt och det är ovärderligt att jobba samma tider nu med två små. 
 
Året som kommer för oss kommer det att vara lite mer som vanligt. Först ut blir en härligt men minst sagt efterlängtad vintersemester. Vi åker tre hela veckor till Thailand och jag vill typ åka idag. Ca åtta veckor för oss kvar att härda ut innan vi får njuta tillsammans i paradiset. JIHAAA♥
 
 

Kommentera här: