Helgen som gått

Mitten på veckan, vilket innebär att det alldeles snart är helg igen. För mig känns det som att jag lever med enbart mån- och fredagar på scheamat. Dagarna emellan är liksom bara suddigt och man går på autopilot. Med andra ord så swishar det förbi. Helgen som precis varit var den första helgen på cirkus fyra veckor som vi inte hade någonting planerat. Superskönt om du frågar mig då det känns som om jag inte hinner med att bara vara. Helgerna är lite utav guldtid för oss fyra, nu när både jag och G jobbar heltid. Men samtidigt så är det den ända tiden man ska hinna träffa andra och få lite liv i det sociala. Så vad gör man? Jo försöker klämma in så mycket som möjligt, vilket i sin tur leder till att man går till jobbet på måndagen tröttare än var man var vid jobbveckans slut. Jupp, thats life. 
 
Denna helg spenderade vi med våra familjer. Först med Gabbes sida och sedan min. Familj är det allra allra viktigaste i livet och man får inte glömma att njuta av all möjlig tid tillsammans. För mig är det väldigt viktigt att barnen får en relation till båda våra sidor och växer upp med alla människor som älskar dem kring sig. Familj är kärlek och trygghet, vilket är någonting barnen ska känna till alla. Det är i alla fall någonting som jag alltid kommer att eftersträva och förhoppningsvis kommer de även att växa upp med väldigt goda minnen tillsammans med båda våra sidor.
 
Vi har förövrigt sex(!!!!!!) helger kvar här i Sverige och det känns rätt okej att ha fullt upp. Lite kalas för vänner, lillens kalas/födelsedag, julafton och ett bröllop ska avverkas innan vi lyfter till paradiset.
För att inte glömma allt jobb som måste checkas av, haha. Men så jäkla taggad! 
 
 
 
 

Kommentera här: