Too much

Alltså helt ärligt är det lite svårt att få in rutinen igen efter denna tid men ska göra mitt yttersta. Förutom bröllopsplaner som kom igång efter vår Thailandsresa så har A hunnit fylla två år, jag och G fyllt sju hela år tsm och därmed även hunnit med Parisresan. Tänker att jag ska dela med mig utav bilder från vår tid dessa månader så att ni kommer ikapp. 

Omedvetet mycket fokus på bröllopet just nu. Det snurrar tankar om den konstant i huvudet men på ett bra sätt. Det är så himla mycket att se fram emot. Allt från tiden innan, till morgonen på bröllopsdagen och barnens engagemang (eller mest L’s) samt till att se Gs min när han ser mig i kyrkan. Det är verkligen en himla fin tid vi har framför oss. Och trots att vi skulle kunna gifta oss redan i sommar så vill jag ha det här året på att njuta av tiden dit. Vi har varit tillsammans tillräckligt länge för att känna att det verkligen inte är någon stress för att gifta oss. Vi kan vänta ett år till, för att vi har hela livet framför oss tillsammans! 

(null)
Världens bästa bok som ska få följa med oss på denna fina resa 

En weekstart i Paris

Det är mycket som händer hela tiden, på det så jobbar jag heltid. Men senaste nytt är att vi flög till Paris i söndags och vi upplevde såklart både ris och ros. Dock så var ju ros i betydligt större bemärkelse. Jag vart helt kär i staden. Vi hade verkligen en av våra bästa parresor. Alla resor är ju speciella på sitt sätt och denna gick verkligen kärlekens tecken. Kan vara staden elle vi, eller helt enkelt en blandning. Berättar självklart mer om den senare men nu måste jag springa! 
 
 

Att komma till skott

Det tog ett tag för polletten att trilla ned. G hade verkligen friat!!! Vi firar 7 år nästa vecka och samtidigt som jag har längtat efter hans frieri så har jag alltid sett den så långt borta. Så när det hände så kunde jag såklart inte alls tro det. Jag trodde på riktigt att han drev med mig haha. Helt plötsligt blev det på riktigt; vi ska gifta oss!

När vi kom hem från Thailand, där vi va i tre veckor så började en av mina närmsta dra upp bröllopet kanske frekvent. Det var helt ärligt detta som satte eld i baken på mig men framförallt gav det mig den glöd jag behövde för att ta tag i allt. Det kändes till en börjar för mycket att hålla i men som min fina vän sa så är det exakt det här jag behöver. Fokus på något projekt och vad är bättre än ens egna bröllop? 

I början var det svårt att veta vad man skulle börja med men med lite guidning av henne så kom vi till skott. Vi satt flera nätter, till väldigt sent, på nätet och bara tittade på en massa inspo. Ett bröllop är verkligen ens livs projekt och det är så sjukt att man kan göra det precis som man vill. Vårt bröllop ska representera Oss och jag vill att de inbjudna känner just vår touch genom hela kvällen. 

Vi går efter kodorden; enkelt men vackert, romantik och puder. ÄLSKAR!


(null)