Att komma till skott

Det tog ett tag för polletten att trilla ned. G hade verkligen friat!!! Vi firar 7 år nästa vecka och samtidigt som jag har längtat efter hans frieri så har jag alltid sett den så långt borta. Så när det hände så kunde jag såklart inte alls tro det. Jag trodde på riktigt att han drev med mig haha. Helt plötsligt blev det på riktigt; vi ska gifta oss!

När vi kom hem från Thailand, där vi va i tre veckor så började en av mina närmsta dra upp bröllopet kanske frekvent. Det var helt ärligt detta som satte eld i baken på mig men framförallt gav det mig den glöd jag behövde för att ta tag i allt. Det kändes till en börjar för mycket att hålla i men som min fina vän sa så är det exakt det här jag behöver. Fokus på något projekt och vad är bättre än ens egna bröllop? 

I början var det svårt att veta vad man skulle börja med men med lite guidning av henne så kom vi till skott. Vi satt flera nätter, till väldigt sent, på nätet och bara tittade på en massa inspo. Ett bröllop är verkligen ens livs projekt och det är så sjukt att man kan göra det precis som man vill. Vårt bröllop ska representera Oss och jag vill att de inbjudna känner just vår touch genom hela kvällen. 

Vi går efter kodorden; enkelt men vackert, romantik och puder. ÄLSKAR!


(null)Kommentera här: